Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Canyon vesti

Novembar 19, 2012
Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili ...
Novembar 15, 2012
Otkrijte najnovije izdanje Canyon kataloga sa brojnim novim proizvodima na više ...
Januar 26, 2012
Nova linija Canyon proizvoda stiže uskoro. Ozbiljan asortiman u crnoj boji koji ...
Oktobar 27, 2011
Nova linija Canyon proizvoda je dostupna i na našem tržištu
Avgust 26, 2011
Poznati umetnik Hugh Turvey kreira jedinstvene X-Ray slike za Canyon

Profil kompanije Canyon

CANYON: Kreiraj. Izvrši. Istraži. Uživaj.

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji teži da život učini ugodnijim tako što tržištu nudi praktičnu, jednostavnu za upotrebu i pristupačnu potrošačku elektroniku i kompjuterske periferije. Ovaj princip predstavlja samu suštinu brenda ali i naše dnevne poslovne aktivnosti globalno gledano.

Naš program je razvijen u skladu sa težnjom da tržištu ponudimo lep i moderan dizajn proizvoda uz konkurentnu cenu, ali bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet proizvoda. Mi nudimo raznovrstan portfolio  desktop kompjutera, chat setova, MP3 & multimedia plejera, zvučnika, slušalica, miševa, web kamera, notebook torbi, i još mnogo toga. Naši proizvodi podeljeni su u tri segmenta: Regularna linija, Sportska linija i Platinum serija.

Da bismo zagarantovali efikasnu ponudu proizvoda, posedujemo prodajnu mrežu u više od 50 zemalja i strateški locirane distributivne centre u Holandiji, Finskoj, Češkoj Republici i Dubaiu. Tim za kontrolu kvaliteta lociran je u Kini i na Tajvanu kako bi naši proizvodi zadovoljili najnovije standarde i zahteve. Značajnu prednost za CANYON predstavlja stručnost i liderstvo matične kompanije, ASBISc Enterprises plc, svetskog distributera IT komponenata i periferija koja je izlistana na Varšavskoj berzi.

Osnovan 2003, CANYON je jedan od brendova koji najbrže raster u oblasti IT potrošačke elektronika u Aziji i EMEA regionu.

Više informacija o proizvodima, možete pronaći u našem online katalogu ili izvršiti preuzimanje našeg kataloga

Download Canyon Product Magazine (issue 1/2009)


Kupite Canyon u Asbis eShop-u ili preko ASBIS Resellera

Kompletan katalog nasih proizvoda