Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

 

Ovo će vam se svideti! Ovo nije još jedna u nizu promocija “Kupi i osvoji”, ovo je neverovatna mogućnost da zaradite učeći o Intel proizvodima i zabavljajući se...

DA, DA, DA  -  ASBIS poklanja 400 000 Intel® Technology Provider bodova svojim kupcima!

Izaberi svoj način, potvrdi svoje učešće u promociji prihvatanjem Uslova i osvoji nagradu!

>> Kliknite za registraciju vaših dostignuća

 

Intel® Xeon™ Skalabilni Procesori

8. i 9. Generacija Intel® Core™ Procesora

   

 

 

 

 

Uslovi učestvovanja:

  • Morate biti aktivan Gold ili Platinum član Intel® Technology Provider programa. Da biste zaradili bodove morate biti registrovan član.
  • Za dodatne informacije, molimo Vas pogledajte ograničenja i uslove učestvovanja u Intel Technology Provider programu putem sajta www.intel.com/reseller.
  • Ova promocija je organizovana od strane "ASBIS Enterprises PLC, registrovana prema zakonu Republike Kipar, registarski broj HE 75069, registracijska adresa: Diamond Court, 43 ulica Kolonakiou, Agios Athanasios, 4103 Limassol, Kipar, telefon: +357-25-857-000, web stranica: www.asbis.com (u nastavku ASBIS). Intel ne snosi nikakvu odgovornost za ovu promociju i ne snosi nikakvu eventualnu štetu ako je ista nastala iz ove promocije.
  • Zamena ili prebacivanje nagrada nije dozvoljeno, a nagrade ne mogu biti otkupljene za gotovinu.
  • Svi postojeći članovi Intel Technology Provider Programa (“ITPs”) imaju pravo da učestvuju u predloženim aktivnostima i dobiju jednak broj bodova koji se nude za svaku od aktivnosti. Slanjem materijala ASBIS-u koji se odnose na Extraordinary promociju putem e-mail-a ili registracijom bilo kakvih detalja vezanih za navedenu promociju na web stranicama, klijent potvrđuje svoje učestvovanje u promociji i njegovi pravni zastupnici su upoznati i slažu se sa uslovima i načinom promocije. ASBIS ima dozvolu za obradu dostavljenih materijala, uključujući i lične podatke i mogućnost da ih koristi na društvenim mrežama i na web stranici isključivo u marketinške svrhe. Isključivo korisnik će biti odgovoran za poštovanje svih važećih poreskih zakona ili propisa, prilikom primanja bodova.