Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
15
lines found

Seagate

 

HDD

 

Promocije

Avgust 27, 2007
U periodu od 27. avgusta do 29. decembra 2007. pruza Vam se mogucnost da kupovinom procesora i plocu sa promocije i ostvarite 20$ popusta!             1 + 1 = 20 USD
Avgust 03, 2007
NOVO U PONUDI - Prestigio 17" LCD PC računar Na prvu kupovinu odobravomo popust od 5%.
Jul 31, 2007
U periodu od 01. avgusta do 30. septembra sve maticne ploce navedene nize u tabeli nose odredjeni broj poena. Potrebno je da prvi sakupite odredjeni broj poena, sto ce Vam doneti vrednu nagradu. Prve kompanije koje dostignu targetirani broj poena postace dobitnici nagrada. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
Jul 26, 2007
Toshiba akcija - kupite notebook sa akcije i na poklon cete dobiti Toshiba torbu za laptop. Akcija ce trajati dok traju zalihe.
Jul 25, 2007
Postovani partneri, Pokrenuli smo akciju u kojoj vam se pruža mogućnost da osvojite vredne nagrade. Kupovinom bilo kog Prestigio proizvoda (dekstop ili notebook računara) sa Microsoft Windows XP operativnim sistemom možete osvojiti karte za Evropsko prvenstvo 2008. u fudbalu, sezonsku kartu za bazen ili termin za skijanje na vodi na Adi Ciganliji.
Jul 03, 2007
Postovani partneri, Kompanija Intel pokrenula je promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da ostvarite popust od 20$ na svaki budle procesora i ploce sa promocije. Promocija je produzena i trajace do 25.08.2007.
Jun 19, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Intel akciju koja ce trajati u periodu od 19. juna do 30. juna gde Vam se pruža mogućnost da učestvujete u jedinstvenoj - Intel nagradnoj akciji! Uhvati Conroe trenutak i osvojite Vredne nagrade!
Jun 11, 2007
ASBIS bonus klub je ponovo aktivan! ABC bodovi su alocirani na SEAGATE, KINGSTON I PQI proizvode. Svaka vasa porudzbina se vrednuje i donosi Vam poene i nagrade po Vasem izboru. Listu nagrada mozete pronaci u Katalogu nagrada , a sve svoje poene mozete proveriti u e-shopu
Jun 01, 2007
Obavestavamo Vas da je kompanija INTEL prokrenula specijalnu akciju iskljucivo za osobe koje se bave prodajom u Vasim kompanijama. Ukoliko krajnjim kupcima prodate 5 konfiguracija koje se baziraju na Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Quad, Intel VBI programu, mozete osvojiti nagradu za sebe (USB sat) i reklamni materijal za svoju kompaniju.
Maj 23, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Bundle promociju za Intel proizvode. Potrebno je samo da odaberete zeljeni budnle i da odaberete nagradu koja Vam pripada. Promocija ce trajati do 23.06.2007.
Maj 22, 2007
Pripremili smo za Vas specijalnu promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara osvojite vrednu nagradu. Nagrade mozete slobodno kombinovati u zavisnosti od broja kupljenih racunara. Promocija ce trajati do 15. juna. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu.
Maj 15, 2007
Povodom pokretanja novog Canyon korporativnog web sajta 15.05.2007 ce biti obelezen specijalnim promocijom kod lokalnih Canyon partnera sirom Evrope, srednjeg istoka i Afrike pod jedinstvenim nazivom Canyon Day. Ucestvujte i Vi!
April 16, 2007
Postovani partneri, Pripremili smo za Vas specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara ostvarite dodatni popust od 30 eura po kupljenom racunaru. Akcija ce trajati do 31. maja. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu. Takodje, nemojte zaboraviti da je Tecra Money back kampanja u toku. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
Mart 28, 2007
Pokrenuli smo specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini 2 Canyon MP3 player-a zvucnike dobijete po ceni - 1 dinar.
Mart 01, 2007
Obavestavamo Vas da je TOSHIBA pokrenula kampanju u kojoj se svakom kupcu notebook racunara Tecra A8 garantuje da ce u slucaju kvara zadrzati popravljen racunar uz istovremeni povracaj novca u iznosa prodajne cene notebook racunara, pod uslovom da je notebook registrovan u okviru ove kampanje. Dodatni podsticaj za kvalitetnije ucesce u kampanji je i popust od 30 eur po kupljenom racunaru do 31.05.2007. Samo racunari kupljeni do 31.12.2007. mogu biti registrovani po ovom obrascu
http://asbis.rs/info/marketing-offers.xhtml
Select year first
Svi meseci