Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
4
lines found

Seagate

 

HDD

 

Promocije

Jul 31, 2007
U periodu od 01. avgusta do 30. septembra sve maticne ploce navedene nize u tabeli nose odredjeni broj poena. Potrebno je da prvi sakupite odredjeni broj poena, sto ce Vam doneti vrednu nagradu. Prve kompanije koje dostignu targetirani broj poena postace dobitnici nagrada. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
Jul 26, 2007
Toshiba akcija - kupite notebook sa akcije i na poklon cete dobiti Toshiba torbu za laptop. Akcija ce trajati dok traju zalihe.
Jul 25, 2007
Postovani partneri, Pokrenuli smo akciju u kojoj vam se pruža mogućnost da osvojite vredne nagrade. Kupovinom bilo kog Prestigio proizvoda (dekstop ili notebook računara) sa Microsoft Windows XP operativnim sistemom možete osvojiti karte za Evropsko prvenstvo 2008. u fudbalu, sezonsku kartu za bazen ili termin za skijanje na vodi na Adi Ciganliji.
Jul 03, 2007
Postovani partneri, Kompanija Intel pokrenula je promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da ostvarite popust od 20$ na svaki budle procesora i ploce sa promocije. Promocija je produzena i trajace do 25.08.2007.
http://asbis.rs/info/marketing-offers.xhtml
Select year first
Svi meseci