Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Show
lines
Ukupno
29
lines found

Seagate

 

HDD

 

Promocije

Jun 19, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Intel akciju koja ce trajati u periodu od 19. juna do 30. juna gde Vam se pruža mogućnost da učestvujete u jedinstvenoj - Intel nagradnoj akciji! Uhvati Conroe trenutak i osvojite Vredne nagrade!
Jun 11, 2007
ASBIS bonus klub je ponovo aktivan! ABC bodovi su alocirani na SEAGATE, KINGSTON I PQI proizvode. Svaka vasa porudzbina se vrednuje i donosi Vam poene i nagrade po Vasem izboru. Listu nagrada mozete pronaci u Katalogu nagrada , a sve svoje poene mozete proveriti u e-shopu
Jun 01, 2007
Obavestavamo Vas da je kompanija INTEL prokrenula specijalnu akciju iskljucivo za osobe koje se bave prodajom u Vasim kompanijama. Ukoliko krajnjim kupcima prodate 5 konfiguracija koje se baziraju na Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Quad, Intel VBI programu, mozete osvojiti nagradu za sebe (USB sat) i reklamni materijal za svoju kompaniju.
Maj 23, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Bundle promociju za Intel proizvode. Potrebno je samo da odaberete zeljeni budnle i da odaberete nagradu koja Vam pripada. Promocija ce trajati do 23.06.2007.
Maj 22, 2007
Pripremili smo za Vas specijalnu promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara osvojite vrednu nagradu. Nagrade mozete slobodno kombinovati u zavisnosti od broja kupljenih racunara. Promocija ce trajati do 15. juna. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu.
Maj 15, 2007
Povodom pokretanja novog Canyon korporativnog web sajta 15.05.2007 ce biti obelezen specijalnim promocijom kod lokalnih Canyon partnera sirom Evrope, srednjeg istoka i Afrike pod jedinstvenim nazivom Canyon Day. Ucestvujte i Vi!
April 16, 2007
Postovani partneri, Pripremili smo za Vas specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara ostvarite dodatni popust od 30 eura po kupljenom racunaru. Akcija ce trajati do 31. maja. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu. Takodje, nemojte zaboraviti da je Tecra Money back kampanja u toku. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
Mart 28, 2007
Pokrenuli smo specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini 2 Canyon MP3 player-a zvucnike dobijete po ceni - 1 dinar.
Mart 01, 2007
Obavestavamo Vas da je TOSHIBA pokrenula kampanju u kojoj se svakom kupcu notebook racunara Tecra A8 garantuje da ce u slucaju kvara zadrzati popravljen racunar uz istovremeni povracaj novca u iznosa prodajne cene notebook racunara, pod uslovom da je notebook registrovan u okviru ove kampanje. Dodatni podsticaj za kvalitetnije ucesce u kampanji je i popust od 30 eur po kupljenom racunaru do 31.05.2007. Samo racunari kupljeni do 31.12.2007. mogu biti registrovani po ovom obrascu
http://asbis.rs/info/marketing-offers.xhtml
Select year first
Svi meseci