Decembar 17, 2018
Hvala Vam što ste naš uvaženi ASBIS partner!
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
ASBIS je dobio nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu” od strane kompanije Western Digital.

Februar 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” (Najveći rast u segmentu serverskih diskova u Istočnoj Evropi) na konferenciji koja je održana za WD partnere.

U januaru od 17th do 19th, 2018 kompanija Western Digital je održala Partnerski skup u Pragu.

Tokom manifestacije Western Digital je otkrio svoju nastupajuću strategiju sa fokusom na 3 strateška pravca: Enterprise, Channel i Retail. Nakon pridruženja HGST i SanDisk-a WD-u, Western Digital korporacija funkcionise kao globalni Storidž solution provajder koji ima kompletna rešenja za skladištenje podataka, sa velikim dijapazonom proizvoda i tehnološkoj platformi koja obuhvata duboku ekspertizu u skladištenju podataka.

Među više od 150 WD distributera u EMEA regionu samo šest uspelo da dostigne specijalnu nagradu za 2017. godinu.  Kompaniji ASBIS je dodeljena nagrada  Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu. Nagrada je dobijena zahvaljujući uspešnom timskom radu ASBIS centralnog tima, regionalnih prodajnih timova kao i VAD & Solutions tima. Kao kompanija mi smo vrlo fokusirani na value add distribuciju i uspeli smo da postavimo ASBIS na prvo mesto u EMEA regionu, kao provajder enterprise rešenja.

Industrijska konsolidacija, dugoročno partnerstvo između kompanija ASBIS i WD i naš veliki fokus na storiđž proizvode i tržište koje ih koristi, otvara izuzetne mogućnosti za rast obe kompanije u 2018. godini.