Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
Oktobar 27, 2017
Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Avgust 21, 2017
ASBIS je postao zvanični distributer INFINIDAT rešenja na tržištima: Rusije, ...
ASBIS je dobio nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu” od strane kompanije Western Digital.

Februar 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” (Najveći rast u segmentu serverskih diskova u Istočnoj Evropi) na konferenciji koja je održana za WD partnere.

U januaru od 17th do 19th, 2018 kompanija Western Digital je održala Partnerski skup u Pragu.

Tokom manifestacije Western Digital je otkrio svoju nastupajuću strategiju sa fokusom na 3 strateška pravca: Enterprise, Channel i Retail. Nakon pridruženja HGST i SanDisk-a WD-u, Western Digital korporacija funkcionise kao globalni Storidž solution provajder koji ima kompletna rešenja za skladištenje podataka, sa velikim dijapazonom proizvoda i tehnološkoj platformi koja obuhvata duboku ekspertizu u skladištenju podataka.

Među više od 150 WD distributera u EMEA regionu samo šest uspelo da dostigne specijalnu nagradu za 2017. godinu.  Kompaniji ASBIS je dodeljena nagrada  Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu. Nagrada je dobijena zahvaljujući uspešnom timskom radu ASBIS centralnog tima, regionalnih prodajnih timova kao i VAD & Solutions tima. Kao kompanija mi smo vrlo fokusirani na value add distribuciju i uspeli smo da postavimo ASBIS na prvo mesto u EMEA regionu, kao provajder enterprise rešenja.

Industrijska konsolidacija, dugoročno partnerstvo između kompanija ASBIS i WD i naš veliki fokus na storiđž proizvode i tržište koje ih koristi, otvara izuzetne mogućnosti za rast obe kompanije u 2018. godini.