ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Klinknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Mart 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnosti aplikacije i podataka u ...
Mart 16, 2020
2. generacijia AMD EPYC porodice procesora je bogatija za dva nova člana
Mart 10, 2020
Najfleksibilniji i najskalabilniji 100/200 / 400GbE 12,8 Tbps switch na svetu ...
Februar 19, 2020
Kompletirajte misije, skupljajte bodove i sve to zamenite za prigodne nagrade. ...
Februar 18, 2020
SonicWall izdao svoj Cyber Threat Report za 2020. godinu
Februar 14, 2020
Novi Crucial Ballistix® i Crucial Ballistix® MAX memorijski moduli su dostupni ...
Februar 13, 2020
Logitech StreamCam® i Logitech Capture inspirišu ljude da dele svoju strast
Januar 29, 2020
Izdanje softvera OpenStack „Train“ omogućava virtuelno okruženje preko ...
Januar 23, 2020
Revolucionarni modularni sistem skladištenja izgrađen za efikasno upravljanje ...
Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
ASBIS je dobio nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu” od strane kompanije Western Digital.

Februar 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” (Najveći rast u segmentu serverskih diskova u Istočnoj Evropi) na konferenciji koja je održana za WD partnere.

U januaru od 17th do 19th, 2018 kompanija Western Digital je održala Partnerski skup u Pragu.

Tokom manifestacije Western Digital je otkrio svoju nastupajuću strategiju sa fokusom na 3 strateška pravca: Enterprise, Channel i Retail. Nakon pridruženja HGST i SanDisk-a WD-u, Western Digital korporacija funkcionise kao globalni Storidž solution provajder koji ima kompletna rešenja za skladištenje podataka, sa velikim dijapazonom proizvoda i tehnološkoj platformi koja obuhvata duboku ekspertizu u skladištenju podataka.

Među više od 150 WD distributera u EMEA regionu samo šest uspelo da dostigne specijalnu nagradu za 2017. godinu.  Kompaniji ASBIS je dodeljena nagrada  Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu. Nagrada je dobijena zahvaljujući uspešnom timskom radu ASBIS centralnog tima, regionalnih prodajnih timova kao i VAD & Solutions tima. Kao kompanija mi smo vrlo fokusirani na value add distribuciju i uspeli smo da postavimo ASBIS na prvo mesto u EMEA regionu, kao provajder enterprise rešenja.

Industrijska konsolidacija, dugoročno partnerstvo između kompanija ASBIS i WD i naš veliki fokus na storiđž proizvode i tržište koje ih koristi, otvara izuzetne mogućnosti za rast obe kompanije u 2018. godini.