Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
April 12, 2019
Intel i Google Cloud razvijaju referentni dizajn Anthos kako bi pojednostavili ...
April 11, 2019
Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena ...
ASBIS je dobio nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu” od strane kompanije Western Digital.

Februar 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” (Najveći rast u segmentu serverskih diskova u Istočnoj Evropi) na konferenciji koja je održana za WD partnere.

U januaru od 17th do 19th, 2018 kompanija Western Digital je održala Partnerski skup u Pragu.

Tokom manifestacije Western Digital je otkrio svoju nastupajuću strategiju sa fokusom na 3 strateška pravca: Enterprise, Channel i Retail. Nakon pridruženja HGST i SanDisk-a WD-u, Western Digital korporacija funkcionise kao globalni Storidž solution provajder koji ima kompletna rešenja za skladištenje podataka, sa velikim dijapazonom proizvoda i tehnološkoj platformi koja obuhvata duboku ekspertizu u skladištenju podataka.

Među više od 150 WD distributera u EMEA regionu samo šest uspelo da dostigne specijalnu nagradu za 2017. godinu.  Kompaniji ASBIS je dodeljena nagrada  Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu. Nagrada je dobijena zahvaljujući uspešnom timskom radu ASBIS centralnog tima, regionalnih prodajnih timova kao i VAD & Solutions tima. Kao kompanija mi smo vrlo fokusirani na value add distribuciju i uspeli smo da postavimo ASBIS na prvo mesto u EMEA regionu, kao provajder enterprise rešenja.

Industrijska konsolidacija, dugoročno partnerstvo između kompanija ASBIS i WD i naš veliki fokus na storiđž proizvode i tržište koje ih koristi, otvara izuzetne mogućnosti za rast obe kompanije u 2018. godini.