Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
ASBIS je dobio nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu” od strane kompanije Western Digital.

Februar 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” (Najveći rast u segmentu serverskih diskova u Istočnoj Evropi) na konferenciji koja je održana za WD partnere.

U januaru od 17th do 19th, 2018 kompanija Western Digital je održala Partnerski skup u Pragu.

Tokom manifestacije Western Digital je otkrio svoju nastupajuću strategiju sa fokusom na 3 strateška pravca: Enterprise, Channel i Retail. Nakon pridruženja HGST i SanDisk-a WD-u, Western Digital korporacija funkcionise kao globalni Storidž solution provajder koji ima kompletna rešenja za skladištenje podataka, sa velikim dijapazonom proizvoda i tehnološkoj platformi koja obuhvata duboku ekspertizu u skladištenju podataka.

Među više od 150 WD distributera u EMEA regionu samo šest uspelo da dostigne specijalnu nagradu za 2017. godinu.  Kompaniji ASBIS je dodeljena nagrada  Strongest Enterprise Device Growth 2017 za Istočnu Evropu. Nagrada je dobijena zahvaljujući uspešnom timskom radu ASBIS centralnog tima, regionalnih prodajnih timova kao i VAD & Solutions tima. Kao kompanija mi smo vrlo fokusirani na value add distribuciju i uspeli smo da postavimo ASBIS na prvo mesto u EMEA regionu, kao provajder enterprise rešenja.

Industrijska konsolidacija, dugoročno partnerstvo između kompanija ASBIS i WD i naš veliki fokus na storiđž proizvode i tržište koje ih koristi, otvara izuzetne mogućnosti za rast obe kompanije u 2018. godini.