Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Eksluzivna prava za ASBIS za distribuciju DELL Streak

Avgust 02, 2010

Dell

Eksluzivna prava za ASBIS za distribuciju DELL Streak

ASBIS je dobio ekskluzivno pravo distribucije novog Dell Streak uređaja u 11 zemalja EMEA regiona.

 

Limassol (Kipar), jul 2010. – ASBISC Enterprises PLC, stručnjak u distribuciji IT proizvoda u EMEA regionu, dobio je  od kompanije Dell Inc. (DELL), dobro poznatog proizvođača računara, ekskluzivno pravo distribucije njihovog novog  5” tablet - Dell Streak uređaja u 11 zemalja EMEA regiona.

dell streakDell Streak 5-inčni Android je vrhunski uređaj dizajniran da obezbedi sve što vam je potrebno "u pokretu". Nudi zabavu, mrežnu komunikaciju, neprekidnu konekciju i navigaciju dok je u isto vreme prenosiv i praktičan. Veliki, otporan na ogrebotine, 5" ekran je idealan za pretraživanje interneta, čitanje i slanje mailova, gledanje filmova, downloading i slušanje muzike, uploading na web, igranje igrica i mnogo toga drugog.  5MP rare-facing kamera je najbolji izbor za pravljenje fotografija visoke rezolucije i videa. Integrisane  Wi-Fi, Bluetooth i 3G/GSM konekcije obezbeđuju pristup informacijama na izuzetno brz način, tako da će pretraga interneta biti potpuno novo iskustvo, praktičnije sa mnogo više interakcije.

Streak uvodi korisnike u svet Android igrica i aplikacija na način koji će obogatiti njihove živote. Može da se koristi kao običan mobilni telefon za razgovore i slanje SMS/MMS poruka. Integrisan 1GHz procesor obezbeđuje brzne multitasking performanse uz malu potrošnju energije. Prenosiviji je od laptop računara i praktičniji od "kolekcije" gedžeta. Potrošači imaju poverenje u Dell da će isporučiti tehnološko rešenje koje će im pomoći da učine i postignu više, bez obzira da li su u svom domu, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu.

Više informacija

Dell Streak mozete kupiti kod nasih partnera:

GIGATRON, www.gigatronshop.com

TEHNOMANIJA, www.tehnomanija.rs

CT RETAIL, www.comtradeshop.com

PRACTIC GROUP, www.pcpractic.rs

ALTI, www.winwin.rs  

 

O kompaniji ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru, specijalizovan je u distribuciji IT proizvoda vodećih svetski proizvođača kao što su Intel, Seagate, Western Digital, AMD, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer i Hitachi. ASBIS ima sopstvene filijale u 26 zemalja, više od 1.000 zaposlenih i 32,000 aktivnih kupaca u 70 zemalja sveta. Za više informacija posetite internet stranicu kompanije  www.asbis.com

O kompaniji DELL
DELL Inc. je multinacionalna korporacija u oblasti informacionih tehnologija sa sedištem u Round Rock-u, Teksas, Sjedinjene Američke Države, koja razvija, prodaje i kompjutere i srodne proizvode uz podršku i servis. Duže od 26 godina, Dell je stimulisao zemlje, zajednice, potrošače i ljude svuda da koriste tehnologije kako bi ostvarili svoje snove. Kompanija je jedna od najvećih tehnoloških korporacija us vetu, upošljava više od 96,000 ljudi širom sveta. Za više informacija posetite internet stranicu kompanije  www.dell.com.
 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.