Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
5
lines found

ASBIS Vesti

Maj 29, 2006
Fremont, Kalifornija, 11. maj 2006. - Patriot Memory, proizvođač memorijskih rešenja prvoklasnog kvaliteta, objavio je da je potpisan ugovor o distribuciji sa kompanijom ASBIS.
Maj 22, 2006
Kompanija ASBISdobila je nagradu od kompanije Intel za najveci prodajni mix za servere u centralnoj i istocnoj Evropi u Q1 2006 godine.. Nagradu je urucio Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager, EMEA, na Disti Sales konferenciji u Lisbonu krajem aprila 2006. godine. Ovo je 15 nagrada koju je ASBIS dobio od Intel-a od 1998. godine.
Maj 15, 2006
ASBIS Rumunija postao je Samsungov službeni distributer i sada poseduje pravo na distribuciju kompletnog Samsungovog asortimana (LCD monitora, printera, digitalnih kamera, periferne opreme i multimedijalnih uređaja) na lokalnom tržištu. Svi proizvodi biće uskoro dostupni na lokalnom skladištu i ovi izuzetno pouzdani proizvodi bice ponuđeni svim loklanim partnerima po najpovoljnijim cenama. Proizvodi su 100% testirani, a baziraju se na najnaprednijim tehnologijama.
Maj 12, 2006
10. maj 2006. - ASBIS nagrađen od strane Intela Kompanija ASBIS dobila je nagradu od kompanije Intel za najveći prodajni mix na području Rusije i CIS regionu. Nagrda je došla kao rezultat strategijskog fokusa kompanije ASBIS na razvoj distribucije mobilnih komponenti. Nagradu je uručio Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager, EMEA, na Disti Sales konferenciji u Lisnobu krajem Aprila.
Maj 10, 2006
ASBIS Grupa, vodeći distributer kompjuterskih komonenata u EMEA regionu, dobila je priznanje za najbrži rast od kompanije Transcend Information, svetskog lidera na polju memorija i potrošačke elektronike.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci