Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
3
lines found

ASBIS Vesti

Septembar 21, 2006
Kingston Partner Program - prijavite se i iskoristite sve prednosti koje Vam mogu pomoći da poboljšate Vaše poslovanje i prodaju memorijskih modula kompanije Kingston. Registracijom stičete mogućnost kreiranja vlastitih web banera, pravo na korišćenje gotovih Kingston oglasa s mogućnošću lokalizovanja na srpski jezikk, slike proizvoda i mnogo toga drugog. Prijava u Kingston Partner Program je potpuno besplatna, a ukoliko se prijavite do 30.09.2006. možete osvojiti Sony PSP uređaj.
Septembar 18, 2006
Prijavite se u Hitachi GST partner program i iskoristite sve prednsoti saradnje sa kompanijom Hitachi. Kao registrovani partner možete koristiti Hitachi web banere, oglase ali i dobijati tehničku podršku i informacije o proizvodima. Registracija je u potpunosti besplatna.
Septembar 05, 2006
Kompanija Canyon je odrzala je uspesan Retail Event u Amsterdamu prosle nedelje. Kompanija Canyon predstavila je sebe retail sektoru iz celog sveta: od juzne Afrike do Kazahstana, od Tajvana do Dubaija. Citav dogadjaj predstavljao je pravu mesavinu ozbiljnog biznisa i dobre zabave.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci