Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
2
lines found

ASBIS Vesti

Mart 16, 2007
Zahvaljujemo Vam se na učešću na TOSHIBA IN PROGRESS EVENT-u koji smo organizovali u galeriji "Progres" u četvrtak, 15.03.2007. godine povodom imenovanja kompanije ASBIS za novog distributera TOSHIBA notebook računara za područje Jadranske regije. Ovaj događaj okupio je na jednom mestu mnogobrojne ASBIS partnera, predstavnike medija kao i ključne ličnosti iz kompanije TOSHIBA i ASBIS za ovu regiju koji su prisutnima najvažnije informacije i pravce buduće saradnje dveju kompanija.
Mart 14, 2007
Povodom naimenovanja kompanije ASBIS za novog distributera Toshiba notebook računara za područje Jadranske regije, ASBIS će 15.03.2007. godine u galeriji "Progres" organizovati koktel za svoje partnere i novinare. U zanimljivom ambijentu prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa asortimanom i performansama Toshiba notebook računara. Prisutnima će se obratiti predsednik Toshibe, Andreas Schaefer koji će izložiti razloge imenovanja ASBIS-a za novog distributera u regiji. Takođe, prisutnima će se obratiti i Alan Mitrović, Asbis VP Souther Europe, koji će istaći viđenje kompanije ASBIS po pitanju ove saradnje. Pored ovog dogadjaja tokom ove nedelje održana su još dva događaja u Sloveniji i Hrvatskoj koji su privukli veliko interesovanje kako poslovnih partnera tako i novinara.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci