Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
5
lines found

ASBIS Vesti

April 26, 2007
Prestigio objavljuje početak Internacionalnog takmičenje fotografije pod nazivom "People - The Art of Life"
April 23, 2007
Kompanija ASBIS Hrvatska nagradjena je od strane Intela za “Izvanredno zaralgenje i doprinos prosperitetu prodaje Intel Core 2 Duo procesora u Q4’2006”. Nagraduje primio u ime kompanije direktor prodaje Tomislav Kovać na QBR sastanku odrzanom u Beogradu sredinom aprila.
April 23, 2007
Kompanija Intel pokrenula je promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da ostvarite popust od 20$ na svaki budle procesora i ploce sa promocije. Promocija je produzena i bice aktivna do 25.08.2007.
April 16, 2007
Kompanija PQI predala je nagradu ASBIS Groupi uz zahvalnicu za ASBIS-ovo izuzetno poslovanje u distribuciji PQI memorije i flash proizvoda. Nagrada je predata tokom održavanja Cebit 2006 sajma u Hannoveru, Nemačka.
April 16, 2007
Postovani partneri, Pripremili smo za Vas specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara ostvarite dodatni popust od 30 eura po kupljenom racunaru. Akcija ce trajati do 31. maja. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu. Takodje, nemojte zaboraviti da je Tecra Money back kampanja u toku. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci