Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
4
lines found

ASBIS Vesti

Maj 25, 2007
„ASBISc Enterprises Plc“ ("ASBIS" ili "Grupa"), vodeći distributer kompjuterskih komponenata na visoko rastućim tržištima Centralne i Istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza , objavljuje ostvarene rezultate za prethodnu poslovnu godinu, nakon svog izlistavanja na Londonskoj berzi hartija od vrednosti - AIM, oktobra 2006. godine. ASBIS je završio godinu uspešnog trgovanja koja se završava 31. decembra 2006., sa prihodima na rekordnom nivou, a koji su prevazišli iznos od US$1 milijarde. Kao rezultat, profit za tu godinu je nešto iznad tržišnih očekivanja i predviđanja analitičara.
Maj 25, 2007
ASBIS počinje distribuciju novih Intelovih desktop ploča partnerima širom EMEA regiona. Intel® Desktop Board D201GLY predstavlja inovativno rešenje za sub value tržišta.
Maj 23, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Bundle promociju za Intel proizvode. Potrebno je samo da odaberete zeljeni budnle i da odaberete nagradu koja Vam pripada. Promocija ce trajati do 23.06.2007.
Maj 22, 2007
ASBIS je objavio da proširuje distributivni ugovor sa kompanijom Toshiba Europe GmbH uključujući Ukrajinu čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci