Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
4
lines found

ASBIS Vesti

Jun 22, 2007
Partnerstvo dve kompanije datira od 12. juna 1992. godine, kada je ASBIS, koji je bio angažovan na proizvodnji small-scale HDD proizvoda u bivšim Sovjetskim republikama, potpisao prvi distributivni ugovor sa globalnim IT vendorom. Od tog trenutka, ASBIS je svoju pažnju usmerio na prodaju, marketing i razvoj kanala za Seagate hard diskove širom zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, centralni i istočne Evrope, srednjeg istoka i severne Afrike.
Jun 21, 2007
Potpisani ugovor o distribuciji sa kompanijom HANNspree Europe GmbH, koja ulazi u sastav HannStar Display korporacije - vodećeg proizvođača monitora i ekrana iz Tajvana, ostvaren je preko kompanije ASBISc Enterprises PLC. Prema uslovima potpisanog ugovora, kompanija ASBIS dobila je pravo za ekskluzivnu ditribuciju kompletne ponude inovativnih LCD monitora i LCD TV-a u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj i Irskoj. Distribucija Hanns.G proizvoda za Srbiju vršiće se preko kompanije ISA Hardware d.o.o.
Jun 21, 2007
Obavestavamo Vas da je doslo do izmene dinarskog racuna kompanija ASBIS, koji se sada nalazi kod SOCIETE GENERALE banke. Molimo Vas da svoje uplate vrsite na sledeci RSD racun - 275-2220458081103-20.
Jun 08, 2007
Obavestavamo Vas da je kompanija ASBIS potipsala ugovor o distribuciji sa kompanijom Xerox . Xerox je jedan od najvecih svetskih proizvodjaca uredjaja za rukovanje dokumentima, obezbedjuje siroku paletu resenja za produkciju i upravljanje dokumentima, od njihovog nastanka, preko obrade i kreiranja, do arhiviranja. Na ovaj nacin zelimo da zadovoljimo zahteve korisnika za ovom vrstom opreme, a saradnja sa Xerox-om omogucuje ponudu najsire palete proizvoda.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci