Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Jun 22, 2007
Partnerstvo dve kompanije datira od 12. juna 1992. godine, kada je ASBIS, koji je bio angažovan na proizvodnji small-scale HDD proizvoda u bivšim Sovjetskim republikama, potpisao prvi distributivni ugovor sa globalnim IT vendorom. Od tog trenutka, ASBIS je svoju pažnju usmerio na prodaju, marketing i razvoj kanala za Seagate hard diskove širom zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, centralni i istočne Evrope, srednjeg istoka i severne Afrike.
Jun 21, 2007
Potpisani ugovor o distribuciji sa kompanijom HANNspree Europe GmbH, koja ulazi u sastav HannStar Display korporacije - vodećeg proizvođača monitora i ekrana iz Tajvana, ostvaren je preko kompanije ASBISc Enterprises PLC. Prema uslovima potpisanog ugovora, kompanija ASBIS dobila je pravo za ekskluzivnu ditribuciju kompletne ponude inovativnih LCD monitora i LCD TV-a u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj i Irskoj. Distribucija Hanns.G proizvoda za Srbiju vršiće se preko kompanije ISA Hardware d.o.o.
Jun 21, 2007
Obavestavamo Vas da je doslo do izmene dinarskog racuna kompanija ASBIS, koji se sada nalazi kod SOCIETE GENERALE banke. Molimo Vas da svoje uplate vrsite na sledeci RSD racun - 275-2220458081103-20.
Jun 08, 2007
Obavestavamo Vas da je kompanija ASBIS potipsala ugovor o distribuciji sa kompanijom Xerox . Xerox je jedan od najvecih svetskih proizvodjaca uredjaja za rukovanje dokumentima, obezbedjuje siroku paletu resenja za produkciju i upravljanje dokumentima, od njihovog nastanka, preko obrade i kreiranja, do arhiviranja. Na ovaj nacin zelimo da zadovoljimo zahteve korisnika za ovom vrstom opreme, a saradnja sa Xerox-om omogucuje ponudu najsire palete proizvoda.
Maj 25, 2007
„ASBISc Enterprises Plc“ ("ASBIS" ili "Grupa"), vodeći distributer kompjuterskih komponenata na visoko rastućim tržištima Centralne i Istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza , objavljuje ostvarene rezultate za prethodnu poslovnu godinu, nakon svog izlistavanja na Londonskoj berzi hartija od vrednosti - AIM, oktobra 2006. godine. ASBIS je završio godinu uspešnog trgovanja koja se završava 31. decembra 2006., sa prihodima na rekordnom nivou, a koji su prevazišli iznos od US$1 milijarde. Kao rezultat, profit za tu godinu je nešto iznad tržišnih očekivanja i predviđanja analitičara.
Maj 25, 2007
ASBIS počinje distribuciju novih Intelovih desktop ploča partnerima širom EMEA regiona. Intel® Desktop Board D201GLY predstavlja inovativno rešenje za sub value tržišta.
Maj 23, 2007
Kompanija ASBIS pokrenula je Bundle promociju za Intel proizvode. Potrebno je samo da odaberete zeljeni budnle i da odaberete nagradu koja Vam pripada. Promocija ce trajati do 23.06.2007.
Maj 22, 2007
ASBIS je objavio da proširuje distributivni ugovor sa kompanijom Toshiba Europe GmbH uključujući Ukrajinu čije tržište je jedno od najvećih u istočnoj Evropi.
April 26, 2007
Prestigio objavljuje početak Internacionalnog takmičenje fotografije pod nazivom "People - The Art of Life"
April 23, 2007
Kompanija ASBIS Hrvatska nagradjena je od strane Intela za “Izvanredno zaralgenje i doprinos prosperitetu prodaje Intel Core 2 Duo procesora u Q4’2006”. Nagraduje primio u ime kompanije direktor prodaje Tomislav Kovać na QBR sastanku odrzanom u Beogradu sredinom aprila.
April 23, 2007
Kompanija Intel pokrenula je promociju u kojoj Vam se pruza mogucnost da ostvarite popust od 20$ na svaki budle procesora i ploce sa promocije. Promocija je produzena i bice aktivna do 25.08.2007.
April 16, 2007
Kompanija PQI predala je nagradu ASBIS Groupi uz zahvalnicu za ASBIS-ovo izuzetno poslovanje u distribuciji PQI memorije i flash proizvoda. Nagrada je predata tokom održavanja Cebit 2006 sajma u Hannoveru, Nemačka.
April 16, 2007
Postovani partneri, Pripremili smo za Vas specijalnu akciju u kojoj Vam se pruza mogucnost da pri kupovini bilo kog Toshiba notebook racunara ostvarite dodatni popust od 30 eura po kupljenom racunaru. Akcija ce trajati do 31. maja. Iskoristite ovu specijalnu ponudu i pozovite svog komercijalistu. Takodje, nemojte zaboraviti da je Tecra Money back kampanja u toku. Kompanija ASBIS zadrzava pravo obustave promocija bez prethodnog upozorenja.
Mart 16, 2007
Zahvaljujemo Vam se na učešću na TOSHIBA IN PROGRESS EVENT-u koji smo organizovali u galeriji "Progres" u četvrtak, 15.03.2007. godine povodom imenovanja kompanije ASBIS za novog distributera TOSHIBA notebook računara za područje Jadranske regije. Ovaj događaj okupio je na jednom mestu mnogobrojne ASBIS partnera, predstavnike medija kao i ključne ličnosti iz kompanije TOSHIBA i ASBIS za ovu regiju koji su prisutnima najvažnije informacije i pravce buduće saradnje dveju kompanija.
Mart 14, 2007
Povodom naimenovanja kompanije ASBIS za novog distributera Toshiba notebook računara za područje Jadranske regije, ASBIS će 15.03.2007. godine u galeriji "Progres" organizovati koktel za svoje partnere i novinare. U zanimljivom ambijentu prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa asortimanom i performansama Toshiba notebook računara. Prisutnima će se obratiti predsednik Toshibe, Andreas Schaefer koji će izložiti razloge imenovanja ASBIS-a za novog distributera u regiji. Takođe, prisutnima će se obratiti i Alan Mitrović, Asbis VP Souther Europe, koji će istaći viđenje kompanije ASBIS po pitanju ove saradnje. Pored ovog dogadjaja tokom ove nedelje održana su još dva događaja u Sloveniji i Hrvatskoj koji su privukli veliko interesovanje kako poslovnih partnera tako i novinara.
Februar 02, 2007
Kompanija Toshiba danas je objavila vest o proširenju ugovora o distribuciji sa kompanijom ASBISc Enterprises Plc, jednim od najvećih IT distributera u Evropi u cilju plasiranja Toshiba notebook računara na tržišta Hrvatske, Slovenijie, Srbijie, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije. Uz postojeće distributere na ovim tržištima: Senso u Hrvatskoj, INEA u Sloveniji i CT Computers u Srbiji, imenovanje kompanije Asbis kao novog distibutera doprineće bržem tržišnom rastu kompanije Toshiba u Jadranskoj regiji.
Januar 22, 2007
Postovani partneri, obavestavamo Vas da je novi direktan kontakt telefon kompanije ASBIS - 011/310 7700.
Decembar 31, 2006
Postovani partneri, obavestavamo Vas da ce nasa kancelarija (ASBIS i ISA Hardware), usled PRESELJENJA NA NOVU ADRESU, biti zatvorena u periodu 03.01.2007. - 08.01. 2007. godine. Poslednji radni dan u starom prostoru je petak 29.12.2006., a prvi radni dan u novom prostoru je utorak 09.01.2007. godine. Nova adresa je: Tosin Bunar BB (Stari FOB)
Novembar 27, 2006
Kompanija Prestigio pokrenula je specijalnu stranicu koja je posvećena Novogodišnjim i Božićnim poklonima. Kako bi Vam olakšali potragu za idealnim poklonom i ponudli proizvode koji savršeno odgovaraju predstojećim praznicima kreirana je stranica "Prestigio pokloni". Na ovoj stranici pronaćićete originalne Božićne i Novogodišnje poklone za svoje prijatelje, porodicu, drage ljude, saradnike ili svoj u decu. Ovde ćete pronaći kolekciju Novogodišnjih i Božićnih poklona koji zaista predstavljaju originalne poklone. Naćićete proizvode koji privlače pažnju jer poseduju poklon pakovanje tako da su odmah spremni za praznično darovanje. Ne gubite vreme praznici su blizu!
Oktobar 26, 2006
ASBIS Rumunija u cilju proširenja svojih aktivnosti na unutrašnjem tržištu imenovala je dva nova predstavnika prodaje u regionima Rumunije - Moldaviji i Banatu. Ovo proširenje je sastavni deo dugoročne strategije korporativnog razvoje. Ovaj razvoj prati i uvećanje skladišnog prostora kompanije za 350m2 u Bukureštu. ASBIS Rumunija je uposlila i dopunske saradnike koji će ispratiti ovaj razvoj tako da u ovom momentu upošljeno je ukupno 40 radnika.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci