Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Mart 16, 2007
Zahvaljujemo Vam se na učešću na TOSHIBA IN PROGRESS EVENT-u koji smo organizovali u galeriji "Progres" u četvrtak, 15.03.2007. godine povodom imenovanja kompanije ASBIS za novog distributera TOSHIBA notebook računara za područje Jadranske regije. Ovaj događaj okupio je na jednom mestu mnogobrojne ASBIS partnera, predstavnike medija kao i ključne ličnosti iz kompanije TOSHIBA i ASBIS za ovu regiju koji su prisutnima najvažnije informacije i pravce buduće saradnje dveju kompanija.
Mart 14, 2007
Povodom naimenovanja kompanije ASBIS za novog distributera Toshiba notebook računara za područje Jadranske regije, ASBIS će 15.03.2007. godine u galeriji "Progres" organizovati koktel za svoje partnere i novinare. U zanimljivom ambijentu prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa asortimanom i performansama Toshiba notebook računara. Prisutnima će se obratiti predsednik Toshibe, Andreas Schaefer koji će izložiti razloge imenovanja ASBIS-a za novog distributera u regiji. Takođe, prisutnima će se obratiti i Alan Mitrović, Asbis VP Souther Europe, koji će istaći viđenje kompanije ASBIS po pitanju ove saradnje. Pored ovog dogadjaja tokom ove nedelje održana su još dva događaja u Sloveniji i Hrvatskoj koji su privukli veliko interesovanje kako poslovnih partnera tako i novinara.
Februar 02, 2007
Kompanija Toshiba danas je objavila vest o proširenju ugovora o distribuciji sa kompanijom ASBISc Enterprises Plc, jednim od najvećih IT distributera u Evropi u cilju plasiranja Toshiba notebook računara na tržišta Hrvatske, Slovenijie, Srbijie, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije. Uz postojeće distributere na ovim tržištima: Senso u Hrvatskoj, INEA u Sloveniji i CT Computers u Srbiji, imenovanje kompanije Asbis kao novog distibutera doprineće bržem tržišnom rastu kompanije Toshiba u Jadranskoj regiji.
Januar 22, 2007
Postovani partneri, obavestavamo Vas da je novi direktan kontakt telefon kompanije ASBIS - 011/310 7700.
Decembar 31, 2006
Postovani partneri, obavestavamo Vas da ce nasa kancelarija (ASBIS i ISA Hardware), usled PRESELJENJA NA NOVU ADRESU, biti zatvorena u periodu 03.01.2007. - 08.01. 2007. godine. Poslednji radni dan u starom prostoru je petak 29.12.2006., a prvi radni dan u novom prostoru je utorak 09.01.2007. godine. Nova adresa je: Tosin Bunar BB (Stari FOB)
Novembar 27, 2006
Kompanija Prestigio pokrenula je specijalnu stranicu koja je posvećena Novogodišnjim i Božićnim poklonima. Kako bi Vam olakšali potragu za idealnim poklonom i ponudli proizvode koji savršeno odgovaraju predstojećim praznicima kreirana je stranica "Prestigio pokloni". Na ovoj stranici pronaćićete originalne Božićne i Novogodišnje poklone za svoje prijatelje, porodicu, drage ljude, saradnike ili svoj u decu. Ovde ćete pronaći kolekciju Novogodišnjih i Božićnih poklona koji zaista predstavljaju originalne poklone. Naćićete proizvode koji privlače pažnju jer poseduju poklon pakovanje tako da su odmah spremni za praznično darovanje. Ne gubite vreme praznici su blizu!
Oktobar 26, 2006
ASBIS Rumunija u cilju proširenja svojih aktivnosti na unutrašnjem tržištu imenovala je dva nova predstavnika prodaje u regionima Rumunije - Moldaviji i Banatu. Ovo proširenje je sastavni deo dugoročne strategije korporativnog razvoje. Ovaj razvoj prati i uvećanje skladišnog prostora kompanije za 350m2 u Bukureštu. ASBIS Rumunija je uposlila i dopunske saradnike koji će ispratiti ovaj razvoj tako da u ovom momentu upošljeno je ukupno 40 radnika.
Oktobar 10, 2006
Kompanija Prestigio u saradnji sa Dilektrom organizovala je akciju za kupovinu notebook računara za studente Mašinskog fakulteta. U ovoj akciji studenti sa smera MIIT (mašinski inženjering i informacione tehnologije ) u mogućnosti su da nabave laptop računare po izuzetno pristupačnim cenama.
Septembar 21, 2006
Kingston Partner Program - prijavite se i iskoristite sve prednosti koje Vam mogu pomoći da poboljšate Vaše poslovanje i prodaju memorijskih modula kompanije Kingston. Registracijom stičete mogućnost kreiranja vlastitih web banera, pravo na korišćenje gotovih Kingston oglasa s mogućnošću lokalizovanja na srpski jezikk, slike proizvoda i mnogo toga drugog. Prijava u Kingston Partner Program je potpuno besplatna, a ukoliko se prijavite do 30.09.2006. možete osvojiti Sony PSP uređaj.
Septembar 18, 2006
Prijavite se u Hitachi GST partner program i iskoristite sve prednsoti saradnje sa kompanijom Hitachi. Kao registrovani partner možete koristiti Hitachi web banere, oglase ali i dobijati tehničku podršku i informacije o proizvodima. Registracija je u potpunosti besplatna.
Septembar 05, 2006
Kompanija Canyon je odrzala je uspesan Retail Event u Amsterdamu prosle nedelje. Kompanija Canyon predstavila je sebe retail sektoru iz celog sveta: od juzne Afrike do Kazahstana, od Tajvana do Dubaija. Citav dogadjaj predstavljao je pravu mesavinu ozbiljnog biznisa i dobre zabave.
Jul 11, 2006
Obavestavamo Vas da je kompanija ASBIS YU prosirila asortiman svojih proizvoda ponudom laserskih stampaca kompanije Konica Minolta. Na ovaj nacin zelimo da zadovoljimo zahteve korisnika za ovom vrstom opreme, a saradnja sa Konicom Minoltom omogucuje ponudu najnovijih modela vrhunskog kvaliteta. Jednom recju, ispunjenje svih uslova koje moto kompanije ASBIS "Distribucija za Vas uspeh" nosi sa sobom.
Jul 07, 2006
Kompanija Prestigio objavila je da počinje distribuciju LCD monitora sa panelima bez mrtvih piksela. Ova inicijativa usmerena je ka potrošačima širom centralne i istočne Evrope. Prestigio je podigao sigurnost kvaliteta na potpuno nov nivo svojom mainstream linijom serije 5 LCD monitora, 17-inčnih P575 i 19-inčnih P595. Upotreba panela superiornog kvaliteta u novoj izmeni ovih popularnih LCD monitora, omogućila je kompaniji uvođenje garancije na "nula svetlih defektnih piksela".
Jun 30, 2006
ASBIS je postao član Blade organizacije, otvorene zajednice posvećene razvoju naredne generacije tehnologija za Blade kompjutere. Ovaj korak pokazuje ASBIS-ovu posvećenost obezbeđenju najnovijih hi-tech rešenja svojim potrošačima. Zahvaljujući novom članstvu ASBIS će biti u mogućnosti da utiče na pravac Blade tržišta, postigne značajno mesto u Blade-server marketing prostoru, i mreže sa drugim industrijskim liderima.
Maj 29, 2006
Fremont, Kalifornija, 11. maj 2006. - Patriot Memory, proizvođač memorijskih rešenja prvoklasnog kvaliteta, objavio je da je potpisan ugovor o distribuciji sa kompanijom ASBIS.
Maj 22, 2006
Kompanija ASBISdobila je nagradu od kompanije Intel za najveci prodajni mix za servere u centralnoj i istocnoj Evropi u Q1 2006 godine.. Nagradu je urucio Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager, EMEA, na Disti Sales konferenciji u Lisbonu krajem aprila 2006. godine. Ovo je 15 nagrada koju je ASBIS dobio od Intel-a od 1998. godine.
Maj 15, 2006
ASBIS Rumunija postao je Samsungov službeni distributer i sada poseduje pravo na distribuciju kompletnog Samsungovog asortimana (LCD monitora, printera, digitalnih kamera, periferne opreme i multimedijalnih uređaja) na lokalnom tržištu. Svi proizvodi biće uskoro dostupni na lokalnom skladištu i ovi izuzetno pouzdani proizvodi bice ponuđeni svim loklanim partnerima po najpovoljnijim cenama. Proizvodi su 100% testirani, a baziraju se na najnaprednijim tehnologijama.
Maj 12, 2006
10. maj 2006. - ASBIS nagrađen od strane Intela Kompanija ASBIS dobila je nagradu od kompanije Intel za najveći prodajni mix na području Rusije i CIS regionu. Nagrda je došla kao rezultat strategijskog fokusa kompanije ASBIS na razvoj distribucije mobilnih komponenti. Nagradu je uručio Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager, EMEA, na Disti Sales konferenciji u Lisnobu krajem Aprila.
Maj 10, 2006
ASBIS Grupa, vodeći distributer kompjuterskih komonenata u EMEA regionu, dobila je priznanje za najbrži rast od kompanije Transcend Information, svetskog lidera na polju memorija i potrošačke elektronike.
April 19, 2006
ASBIS Group, vodeći distributer kompjuterskih komponenti u EMEA regionu, dobila je nagradu za izuzetne poslovne rezultate ostvarene u 2005. godini od kompanije Kingston Technology Company, svetskog lidera u oblasti memorija. Kingston je dodelio ASBIS-u kristalnu plaketu za izuzetna dostignuća u distribuciji Kingston DRAM i Digital Media proizvoda na EMEA tržištu. Nagrada je uručena na ovogodišnjem Cebitu 2006. u Hanoveru, Nemačka.
http://asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci