Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Prestigio vesti

Februar 25, 2015
Jedan od najboljih telefona kompanije Prestigio nedavno je testiran na ...
Februar 04, 2015
Prestigio je predstavio svoju novu Wize liniju tableta...
Januar 26, 2015
Kompanija Asbis d.o.o. sa ponosom ističe da je brend Prestigio učestvovao na ...

Profil kompanije Prestigio

Prestigio je izuzetno dinamična IT kompanija koja obezbeđuje potrošačka rešenja za digitalne domove i kancelarije na tržištu. Kompanija je počela sa radom kao mala R&D podružnica ASBIS grupe, tokom proteklih nekoliko godina Prestigio je postao distributer jedinstvenih hi-tech rešenja i proizvoda potrošačkom tržištu.

Digitalni dom i digitalna kancelarija su dva osnovna fokusa kompanije. Investiranje u kombinaciju "The Art of Hi-Tech" (rešenja gde hi-tech proizvodi postaju umetnička dela), komanija je unikatno pozicionirala na tržištu.Sa trenutnim sedištem na Kipru, Prestigio aktivno obavlja svoju aktivnost u EMEA regionu putem predstavničkih kancelarija i poslovnih partnera lociranih u ključnim poslovnim centrima regiona i koje svojim korisnicima nude odličan portfolio IT proizvoda i usluga.

Vizija

Prestigio teži da postane top pan-evropski brend za hi-tech proizvode u centralnoj i istočnoj Evropi i jedan od vodećih (Top-10) brendova u EMEA regionu.

Misija

Prestigio svoju misiju vidi u sledećem: biti savršen u dizajnu, razvoju i marketingu high-tech rešenja za digitalni dom i digitalnu kancelariju, obezbeđivanjem inovativnih i proizvoda koji dodaju vrednost za sve nivoe hi-tech sektora - od entry-level do premium – i ponudom boljih proizvoda po konkurentnoj ceni.

Tržišna filozofija

Prestigio se trudi da obezbedi potrošačke proizvode koji će omogućiti poboljšan kvalitet života i zadovoljstva svojim korisnicima, uz istovremeno dodavanje osećaja prestiža. Prestigio veruje u tržišni uspeh koji se bazira na inovativnom proizvodnom pristupu, naprednim tehnologijama i rigoroznoj kontroli kvaliteta. Prestigio je posvećen pružanju maksimalne podrške svojim korisnicima u regionima koji se stalno šire.

Pozicija na globalnom tržištu

Danas je Prestigio dokazan internacionalni brend koji se najbrže razvija i koji se prodaje u više od 25 zemalja širom sveta i koji se konstantno rangira među 10 najcenjenijih brendova na brzorastućim tržištima širom EMEA regiona. U nekim zemljama, npr. Ukrajina, Bugarska, Slovačka i Belorusija brend je osigurao pozicioniranje u prvih 5 firmi. 

The Art of Hi-Tech

Prestigio je «The Art of Hi-Tech» brend. Što označava da je svaki Prestigio proizvod pažljivo dizajniran da pruži umetničko zadovoljstvo njegovim korisnicima. Unikatan savremen dizajn Prestigio proizvoda omogućuje njihovo savršeno uklapanje u enterijer modernih kancelarija i domova, gotovo na isti način kao što to čine umetničke slike ili skulpture. Prestigio je sopstvenu viziju hi-tech stila ponudio svetskom tržištu. Besprekorna ergonomija, usavršen miks najatraktivnijih materijala i boja i najviši nivo kvaliteta pakovanja su prirodne karakteristike Prestigio proizvoda.