Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Mart 28, 2002
Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. objavila je da je njihov 512Mb DDR SDRAM memorijski modul prvi primio Intel validation potvrdu. Kompanija Samsung razvila je 512Mb DDR SDRAM memorijski modul koristeći 0.12-mikronsku tehnologiju proizvodnje.
Mart 25, 2002
Kompanija Intel povecala je performanse mid-tier i back-end servera na novi nivo uvodeći Intel Xeon MP procesore na 1.4, 1.5 i 1.6 GHz. Od novih proizvoda očekuje se poboljšanje performansi za više od 30% u odnosu na postojeće sisteme koji koriste Pentium III Xeon procesore u zavisnosti od programa i konfiguracija uređaja.
Mart 15, 2002
Kompanija Kingston Technology Company Inc. objavila je da su na tržištu dostupni DDR PC2100 Small-Outline DIMM (SO-DIMM) memorijski moduli za prenosne računare. Dostupni kapaciteti novog DDR PC2100 SO-DIMMs modula su od 128MB do 512MB.
Mart 08, 2002
Kompanija TEAC predstavila je svoj novi CD-RW uređaj na CeBIT Trade Fair sajmu.Visoke performanse uređaja u kombinaciji sa vrlo prihvatljivom cenom, postavlja novi standard među CD-RW uređajima na tržištu.
Mart 02, 2002
IBM Microdrive dobio je siroku podrsku proizvodjaca digitalnih kamera. Kompanije kao Canon,Minolta, Olympus, Kodak, Nikon samo su deo vodecih svetskih proizvodjaca koji mogu ponuditi barem jedan model digitalne kamere koja podrzava izmenjivi IBM memorijski format.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci