Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jun 28, 2002
Firma Intel objavila je da je započela sa prodajom prvog 2Ghz mikroprocesora dizajniranog za prenosne računare. Novi Intel Pentium 4 procesor - M omogućuje izvrsne performanse, pa ih po performansama približuje stonim računarima pružajući korisnicima veću mobilnost sa mnoštvom novih aplikacija.
Jun 21, 2002
Firma Intel najavila je puštanje u prodaju "gradjevinskih blokova" za izradu servera - uključujući matične ploče,kućišta, RAID kontrolere, softver za upravljanje - dizajniranih za OEM-ove i integratore produkata.
Jun 12, 2002
Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je prvi DDR-II modul, 512Mb DDR-II SDRAM, od kojeg se u budućnosti očekuje da bude glavna grana DRAM tehnologije kod high-speed sastava.
Jun 07, 2002
Kompanija Intel predstavila je performanse predviđene za najavljeni model Intel Itanium 2 procesora. Sa većim brzinama prenosa i poboljšanom mikroarhitekturom, serveri i radne stanice bazirane na Itanium 2 procesoru imaće i do 2 puta bolje performanse u odnosu na dosadašnje sklopove bazirane na Itanium procesoru.
Jun 03, 2002
Kompanija Canyon povećala je ponudu proizvoda uvodeći u prodaju nove Socket 478 matične ploče - CN-9IEA, CN-9IEA-L, CN-9IGA, CN-9IGA-L, CN-9IGLM, CN-9IGLM-L, CN-9IGM, CN-9IGM-L i Socket A-CN-7V3A matičnu ploču.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci