Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Januar 31, 2003
Kompanija ASBIS ostvarila je ukupno 540 miliona dolara prometa u 2002. godini, što predstavlja rast od 44% u poredjenju sa 2001.godinom (gde je ostvareno ukupno 375 miliona dolara). Kompanija ASBIS proširila je područje delovanja na Zapadnu Europu - tako da sada postoje kancelarije kompanije ASBIS u Švedskoj i u Velikoj Britaniji.
Januar 21, 2003
Kao znak zahvalnosti za kontinuiranu podrsku njihovih proizvoda, kompanija Seagate proglasila je ASBIS "Fibre Channel" pobednikom!! Kompanija ASBIS je time postala jedini distributer na području Istočne Europe sa pravom na distribuciju Fibre Channel proizvoda kompanije Seagate. Kompanija ASBIS je spremna snabdeva kupce na celom području Seagate-ovim Fibre Channel uređajima, u bilo kojem trenutku (sa izuzetnim high-end proizvodima za čuvanje podataka)!
Januar 16, 2003
"Centrino" - novo brand ime kompanije Intel koristiće se kao naziv Intelovih proizvoda u bežičnoj prenosnoj tehnologiji. Novo brand ime predstavljaće Intelovu tehnologiju namenjenu prenosnim uređajima, koja je temeljena na novoj mikroarhitekturi procesora za mobilne uređaje i boljim bežičnim sposobnostima uređaja uz još manju potrošnju energije.
Januar 09, 2003
Kompanija IBM objavila je da su postigli dogovor o saradnji sa kompanijom Hitachi oko proizvodnje hard diskova, formiraju i novu zajednicku kompaniju sa vecinskim udelom kompanije Hitachi. Nova kompanija zvace se Hitachi Global Storage Technologies.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci