Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Decembar 20, 2004
Armonk, SAD i Peking, Kina, 7. i 8. decembra 2004. – Kompanija Lenovo Group Limited (HKSE: 992; ADR: LNVGY), vodeći brand na tržištu personalnih računara u Kini i ostatku Azije, i IBM (NYSE: IBM) sklopili su sporazum prema kojem će Lenovo preuzeti IBM Personal Computing Division, dovodeći na tržište IBM-ove vodeće poslovne tehnologije vezane za PC i otvarajući za Lenovo globalno tržište, izvan Kine i Azije.
Avgust 19, 2004
SOHC-5232K Combo uredaj, kompanije Lite je proglašen jednim od najboljih Combo uređaja po ostvarenim performansama na stranicama www.techniz.co.uk koja se bavi testiranjima računarskih komponenati. LiteOn SOHC-5232K Combo uredaj snima na CD-R medije brzinom od 52x dok CD-RW sa 32x. Citanje CD medija ostvaruje brzinom od 52x dok se DVD medije očitava brzinom od 16x. Kompanija LiteOn obavila je izvrstan posao kombinujući dve vrste razlicitih čitanja u jednom. Ovo je jedinstvena karakteristika u kojoj LiteOn Combo uredaji briljiraju. Performanse samog uređaja su odlične i bio je to jedan od najbržih uredaja koji je ikada bio testiran. Visoki prenosni kapacitet i samo vreme pristupa podacima su vrhunski dok je vreme čitanja samog DVD medija nešto duže. U paketu se osim samog uređaja Combo Drive 52x32x52x CD-RW & 16X DVD-ROM nalazi i Nero Express i POwerDVD programi te ostali pribor za instalaciju samog uređaja.
Jul 22, 2004
Four Season" -jedan od najboljih hotela na Kipru sa 5 zvezdica odabrao je firmu Prestigio kao ekskluzivnog dobavljača Plasma TV koji će se koristiti u rekreacionom centru hotela. Model Prestigio P421T instaliran je u “Le Club Actif”, rekreacionom klubu unutar hotela koji je namenjen isključivo za goste hotela. Prestigio P421T Plasma TV je najmoderniji Plasma TV na tržištu koji poseduje wide-screen format ekrana (16:9) veličine 42" sa samo 69 mm dubine ekrana te anti-refleksivnim slojem koji osigurava visoki kontrast i osvetljaj (1000:1) i vidljivim uglom od 160 stepeni. Dodatne funkcije kao 3D comb filter, Digital Visual Interface (DVI), automatsko detektovanje NTSC & PAL vrste signala samo su deo bogatog spektra ugrađene tehnologije u Prestigio Plasma TV uređaje koji nude samo najbolje svojim kupcima.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci