Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Maj 30, 2005
Limassol, Kipar - May 27, 2005 – Kompanija ASBIS, vodeći distributer kompjuterskih komponenata na EMEA tržištu, potpisala je direktan OEM ugovor sa kompanijom Microsoft. Ovim ugovorom ASBIS je dobio licencu na instaliranje Microsoft programskih proizvoda na ASBIS-ovim personalnim računarima kao i na njihovu distribuciju.
Maj 24, 2005
Kompanija "Hitachi" je pocela prodaju tri nova 7,200 RPM uredjaja iz svoje linije "Deskstar" proizvoda od 3.5-incha. Novi uredjaji namenjeni su svim oblicima cuvanja podataka bilo da se radi o stonim ili prenosnim racunarima.
Maj 17, 2005
Prestigio je predstavio novu proizvodnu liniju iz svoje ponude - Mobile Data Storage proizvode. Prvi proizvod koji je otvorio liniju je Pocket Drive elegantan, tanak i malih dimenzija sa kapacitetom 20 GB, baziran na 1.8-inch HDD uredjaju koji se povezuje sa racunarom putem USB 2.0 prikljucka. Ovaj jedinstveni proizvod je u prodaji sirom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike od Aprila.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci