Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Novembar 16, 2005
Kompanija Seagate lansirala je četvrtu seriju diskova za smeštaj podataka Cheetah 15K koji je najbrži, najtiši i najpouzdaniji Cheetah® 15K ikada proizveden. Cheetah 15K uredjaji pružaju najveću pouzdanost koja je dokazana na terenu i dalji porast pouzdanosti sistema zahvaljujuci smanjenom broju uredjaja. Cheetah 15K.4 je dizajniran i proizveden od strane istog tima koji je uspesno lansirao prethodne dve generacije nagradjenih Cheetah 15K uredjaja.
Novembar 15, 2005
Kompanija Intel će početkom ove nedelje predstaviti dva nova procesora sa podrškom za tehnologiju virtualizacije, mada korisnici još neko vreme neće moći da koriste prednosti te tehnologije. Radi se o procesorima Pentium 4, modelima 672 i 662. Inače, tehnologija virtualizacije omogućava na računaru sa jednim procesorom istovremen rad na više "virtuelnih računara. Intel je prvi proizvođač koji je u svoje procesore ugradio hardversku podršku za tu tehnologiju, a od sledeće godine će je ugrađivati i u procesore sa dva jezgra klase Pentium D i serverske procesore tipa Xeon. Svi veliki proizvođači računara, kao što su Lenovo, Acer, Dell i HP koristiće u svojim modelima nove Intelove procesore.
Novembar 07, 2005
SANTA CLARA, – Prvobitno planirana za početak 2006.godine, isporuka Intelovih prvih dual-core, hyper-threaded procesora za servere počela je 01. novembra. Ovi procesori isporučuju rekordan nivo performansi i optimalni su za multi-threaded aplikacije, kao što su baze podataka, menadžment kanala snabdevanja i finansijske programe. “Sa trenutno instaliranom bazom sa više od 30 miliona, serveri bazirani na Intel Xeon procesorima su dokazana platforma uspeha,” rekao je Kirk Skaugen, generalni menadžer Intel Server Platforms Group. “Intelovi multi-core serveri trenutno isporučuju rekordne performanse uključujuć i nenadmašnu $1 TPM-C barijeru za database aplikacione performanse na dual processor servere.”
Novembar 01, 2005
Prag/Brno – High-performance multimedia PC Prestigio Gamer postao je zvanični game PC set nacinalnih čeških kvalifikacija World Cyber Games 2005. Powered by Intel. 70 igračkih setova i 10 visokokvalitetnih laptop računara kompanije Prestigio bili su na raspolaganju igračima i organizatorima. Ove godine nacionalno finale World Cyber Games 2005 Powered by Intel održaće se na sajmu elektronike Digitex 2005. Ovde će se izabrati 11 članova češke reprezentacije za olimpijadu elektronskih igara koja će se ove godine održati u Singapuru. U ovoj egzotičnoj metropoli učestvovaće igrači iz 66 zemalja sveta.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci