Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jun 27, 2006
Kompanija Kingston Technology, nezavisni svetski lider u oblasti memorijskih proizvoda sklopila je partnerski ugovor sa kompnijom ASUS® eksluzivno za ASUS najnovije Intel® Broadwater matične ploče, ASUS P5B Deluxe i Kingston HyperX DDR2 1066-MHz (PC2-8500) memorijske module.
Jun 22, 2006
Kompanija Canyon pripremila je brojne novostiza leto koje je pred nama u svom proizvodnom asortimanu. U okviru Platinum serije, Canyon ce uskoro predstaviti svoj VoIP Pack. Ovaj vredan set posedovace 1,3 Mega Pixel Design Web kameru i VoIP headset sa mikrofonom.
Jun 21, 2006
Kompanija Intel je predstavila novi skup sistemskih čipova, od kojih očekuje da mu do kraja godine povrate deo tržišta koji je preuzeo AMD. Oznaka skupa čipova je P965 Express: ranije je bio poznat pod radnim imenom Broadwater. P965 Express će podržavati nove procesore Core 2 Duo za stone računare - ti procesori su poznati i kao Conroe, a trebalo bi da se pojave u prodaji već sledećeg meseca.
Jun 18, 2006
Kingston je rešio da na tržište izađe sa svojim sopstvenim media uređajem. Model nazvan K-PEX (Kingston Portable Entertainment eXperience), sadrži LCD dimenzija 2’’, slot za SD karticu i sve audio i video kodeke koji su potrebni. Uređaj nudi mnogo za svoju težinu: ugrađeni mikrofon i zvučnike, a takođe možete povezati kameru preko USB porta. K-PEX se može smatrati i pouzdanim igračkim uređajem.
Jun 10, 2006
Seagate je lansirao celu paletu novih drive-ova kao što su: Momenthus 5400 PSD (Power Saving Drive), drive koji se vrti brzinom 5400Rpm, sa 256MB nepromenljive memorije – takođe znan kao hybrid drive; Momenthus 5400.2 FDE, najnoviji mobilni drive, sada sa AES enkripcijom celog diska; Momenthus 5400.3 najveći do sada laptop drive kapaciteta 160GB
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci