Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Decembar 17, 2007
Ponekad je teško naći poklon "kompjuterašu" koji jednostavno ima sve što se može zamisliti. Možda će ovoga puta biti malo lakše pošto kompanija Prestigio baš pred Novu godinu predstavlja digitalni novčanik. Da ne bude zabune, nije u pitanju neki program već vrlo jednostavna kombinacija kvalitetnog kožnog novčanika i Pocket Drive II eksternog hard diska. Da ne bude da se ne misli i na one nešto drugačijeg ukusa, poznata Leather Flash Drive serija je obogaćena sa dva nova modela iz takozvane Geo edicije. Ukratko, flash diskovi u luksuznim kožnim futrolama sa novim dizajnom.
Decembar 17, 2007
Prestigio lansira modernu laptop torbu namenjenu ženskom delu populacije. Ova laptop torba je moderna alternativa za žene kojima je potrebna zaštita laptop računara tokom putovanja, ali im je potreban detalj koji će reflektovati njihovu ličnost i identitet. Kombinujući funkcionalnost i eleganciju u klasičnom pakovanju, ova torba poseduje dovoljno prostora za notebook i ostale radne rekvizite, ali i dopunsku pregradukoja se može uklanjati i koristiti tokom dana za mobilnu opremu, a u ostalim slučajevima za kozmetiku. Za brz pristup ličnim stvarima u pokretu, prednji džep sa magnetom daje dovoljno ekstra postora.
Decembar 11, 2007
Toshiba Corporation danas je najavila komerciajalno lansiranje SCiB—the Super Charge ion Battery— prodorne punjive baterije koja ostvaruje punjenje do 90% punog kapaciteta za manje od 5 minuta. Bateriju karakteriše izuzetna bezbednost i dug radni ciklus preko 10 godina, čak i pri konstantnom brzom punjenju. Prve SCiB baterije biće raspoložive za prodaju u martu 2008. godine.
Decembar 11, 2007
Vrlo zanimljiv multimedijalni plejer, koji će svojim dizajnom sigurno privući mlađe generacije. Od funkcija ima gotovo sve što se i očekuje, pušta muzičke i video fajlove, slike, radio stanice i snima glas. Odličan 2" ekran i autonomija od 8h dodaju na vrednosti. Kako ima slot za Micro SD kartice, možete proširiti memoriju. Novi plejer kompanije Canyon je zanimljivog dizajna i vrlo dobrih karakteristika. Šta će privući potencijalne kupce? Vrlo kvalitetna izrada i mnoštvo funkcija, kao i mogućnost proširenja kapaciteta su sigurno neke od karakteristika, a mi verujemo da će ovaj multimedijalni plejer biti zanimljiv prevashodno mlađoj populaciji zbog izbora boja.
Decembar 11, 2007
POINT OF VIEW lanisrao je unapređenu verziju jedne od najboljih ikada proizvedenih karti, GeForce 8800 GTS.
Decembar 10, 2007
Toshiba Corporation danas je obelodanila njen ulazak na brzorastuća tržista sa NAND-flash-based solid state drive (SSD) serijom proizvoda koji poseduju multilevel-cell NAND flash memorije. Toshiba ce ponuditi raznovrsne oblike i modele SSD diskova koji su primarno dizajnirani za notebook računare. Oni će biti prikazani u Las Vegasu na Sajmu potrošačke elektronike od 07. do 10. januara. Uzorci i masovna proizvodnja će krenuti u prvom kvartalu sledeće godine
Decembar 10, 2007
Zanimljivo je koliko se čovek brzo navikne na GPS u kolima, a posle inicijalnog učenja kako se koristi kada se ubace bitne lokacije, postaje nezamenljiv saputnik onima koji puno vremena provode za volanom. Sigurno je da ćete biti oduševljeni ubačenim POI (Points Of Interest) objektima koji obuhvataju sve što je zanimljivo od pozorišta do benzijskih pumpi, kao i mogućnostima da vas recimo upozori da vozite previše brzo, ili kada padne mrak automatski prebaci displej u "noćne boje" koje su prijatnije za gledanje. Što se cene tiče, možemo konstatovati da je ona približna dobrom CD uređaju za auto, a da je GPS prijemnik neuporedivo funkcionalniji. Za kraj, sve pohvale i preporuka da uzmete GeoVision 350 u obzir kada se budete odlučivali za kupovinu. Prestigio je pokazao da ima svog aduta u ovoj kategoriji, a mi očekujemo uskoro još jedan model o kome ćete moći da pročitate test na IT svetu.
Decembar 10, 2007
Personalna navigacija je pristupacnija, mocnija i fleksibilnija nego ikada pre! Budite medju prvima koji ce izkoristiti njene prednosti na najkompaktniji, univerzalniji i moderniji nacin. Prestigio Bluetooth GPS Receiver je komatabilan sa svim PDA uredjajim, smart telefonima i notebook racunarima sa Bluetooth adapterom. On koristi najnapredniji GPS chipset i nudi dugo vreme rada za upotrebu bilo kog navigacionog softvera i raspolozivih mapa.
Decembar 06, 2007
Prestigio je lansirao nove uređaje za smeštaj podataka koji su kreirani sa fokusoma na inovativnošću i originalnom dizajnu.
Decembar 05, 2007
Prestigio je lansirao univerzalnu eksternu bateriju Power Bank 501 koja je u mogućnosti da napaja brojne prenosive uređaje.
Novembar 30, 2007
Prestigio Nobile 1528W je odlično ocenjen od strane urednika sajta www.itsvet.com, a istakli su:Izuzetna ponuda u vidu odličnog laptopa sa spiskom opcija koji odgovara višestruko skupljim modellima. Odličan kvalitet izrade i brojne opcije povezivanja će sigurno privući najpre poslovne korisnike, a veoma povoljna cena i sve ostale koji se još uvek razmišaljaju. Ovaj model je jedan od najboljih po pitanju odnosa cene/kvaliteta. Ovaj model je zaista sjajnih performansi i još boljeg kvaliteta izrade, sa opcijama koje ni mnogi višestruko skuplji modeli nemaju. Vrlo smo impresionirani ukupnim utiskom, i nema druge do apsolutne preporuke koju ovaj model u potpunosti zaslužuje.
Novembar 29, 2007
Canyon lansira novi model modernog multimedijalnog playera. Uredjaj je dizajniran u crno-narandzastoj boji, malih dimenzija sa odlicnim kvalitetom zvuka, a 2.0"TFT display garantuje savrsen kvalitet videa i slika. Player je raspoloziv u kapacitetima od 1 GB (do 250 pesama) i 2GB (do 500 pesama). MP3 player poseduje i FM radio, a Lithium-baterija omogucuje 8 sati rada.
Novembar 28, 2007
Novi trendy Canyon PC raspoloživ za prodaju sredinom decembra. Kako bi zadovoljio potrebu kupaca za PC računarom modernog izgleda, Canyon je lansirao beli multimedijalni desktop PC.
Novembar 23, 2007
Prestigio je lasnirao novi model laptop računara – Nobile 1528W. Notebook Prestigio Nobile 1528W je ponuda kojoj nećete moći da odolite. Njegova napredna platforma, dual core procesor i diskretni grafički kontroler pružaju visoke performanse koje vode neverovatnom multitaksing iskustvu. Notebook je kompletno opremljen da bi se koristio kao poslovno ili kućno rešenje i savršeno odgovara potrebama potrošača koji zahtevaju posebne funkcije.
Novembar 23, 2007
Novi GPS navigacioni uređaj poseduje 4.3” touch-screen TFT display, meni na 30 jezika i 1 GB/2 GB integrisane memorije. Ovaj GPS navigator je jednostavan za upotrebu, a predstavlja pravi način da osigurate bezbednost tokom putoavanja uz pomoć glasovnih upozorenja i turn-by-turn navigacije. GeoVision 430 nije ograničen samo na upotrebu u automobilu, postoje i podešavanja za pešake.
Novembar 20, 2007
Prestigio Technologies Ltd., dinamični internacionalni vendor „state-of-the-art” proizvoda za digitalni dom i kancelariju, objavljuje početak takmičenja u novogodišnjim čestitkama pod nazivom “Prestigio New Year Greetings” koje će trajati od 20. novembra do 20. decembra 2007. godine. Prestigio sa zadovoljstvom poziva sve dizajnere bez obzira na uzrast i profesionalni nivo da učestvuju u ovom takmičenju i osvoje vredne nagrade ili glavnu nagradu.
Novembar 15, 2007
Kompanija SAPPHIRE Technology, industrijiski lider u oblasti grafičkih rešenja, upravo je lansirala novu seriju grafičkih karti koje predstavljaju odličan spoj najnovije grafičke arhitekture i high speed interface tehnologija, visokih performansi i izuzetnog odnosa cene i kvaliteta.
Novembar 13, 2007
Žiri je razmotrio više od 100 radova fotografa iz 14 zemalja širom sveta. Žiri je imao izuzetno težak zadatak da odaberu 3 najbolje fotografije. Među prijavljenim radovima postojale su pozadine koje su bile blizu mogućnosti da izraze temu  «The Charm of Hi-Tech» ali nijedan od prijavljenih radova nije osvojio specijalnu nagradu. Tako da je Prestigio bio prinuđen da glavnu nagradu ne dodeli. 
Novembar 02, 2007
Proudužen je period trajanja Internacionalnog takmičenja u kompjuterskim pozadinama “The Charm of Hi-tech” koje je pokrenuto 5. septembra 2007. godine od strane kompanije Prestigio do 7. novembra. Cilj je da se pruži šansa svakom ko je otkrio novi pogled na modne trendove u Hi-Tech tehnologiji. U skladu sa temom takmičenja Prestigio je primio zadivljujući broj umetničkih radova inovativnog i originalnog dizajna koji interpretiraju vezu umetnosti i visoke tehnologije. Radovi su prijavili kako amateri tako i profesioalni dizajneri iz više od 14 zemalja širom sveta, gde Bugarska i Belorusija zauzimaju prve pozicije i glasove za njihove šarmantne i ekstravagantne radove. Ipak i dalje svako ko je zainteresovan ima šansu da učestvuje u takmičenju bilo slanjem kreativnih radova ili glasanjem za najatraktivnije i najdopadljivije radove dajući tako svoju podršku omiljenim dizajnerima.
Novembar 01, 2007
Možemo zaključiti da je Prestigio sa proizvodima koje smo testirali, u potpunosti ispunio očekivanja. Kao što u poslednje vreme često možemo zaključiti, modeli od 19 inča predstavljaju logičniji izbor za kupovinu u odnosu na monitore manje dijagonale (17”), pre svega zbog male razlike u ceni. I ovog puta nam se rad na većim površinama više dopao, a zahvaljujući elegentnom dizajnu i dobroj slici, posebno bi preporučili model P1390BW.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci