Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Maj 30, 2007
"Ovo je odlična kombinacija za one koji provode puno vremena pričajući sa prijateljima i rodbinom preko interneta. Canyon je ponudi doobar kvalitet i jednostavnost upotrebe" reci su urednika itsvet.com sajta gde su Canyon VoIP telefoni i Web kamera bilii na testiranju.
Maj 29, 2007
Brz i gladan Hitachi DeskStar 1000GB - "Prvi hard disk koji je došao sa tim kapacitetom je Hitachi Deskstar, a on itekako ima šta da pokaže.Ovo je prvi hard disk kapaciteta 1TB koji smo imali prilike da testiramo. Polako ali sigurno kapaciteti nezadrživo rastu, a sa brzim internetom i programima koji zauzimaju sve više i više prostora, čini se da je gigabajta nikada dosta. Hitachi je prvi ponudio ceo 1 terabajt prostora, i bar na neko vreme ne morate brinuti da li imate dovoljno mesta na hard disku" - reci su urednika www.itsvet.com.
Maj 28, 2007
Kompanija Kingston je objavila da će biti prva kompanija na tržištu koja će započeti proizvodnju DDR2 800MHz HyperX memorijskih modula ultra niske latentnosti. Novi moduli su najbrža memorija koja je trenutno dostupna i koja obezbeđuje brzinu i performanse bez potrebe za overclock-ovanjem. Ovim proizvodom Kingston nudi bezgranične mogućnosti kako zaljubljenicima u igre tako i profesionalnim korisnicima. Kingston memorija ima doživotnu garanciju kao i besplatnu tehničku podršku.
Maj 25, 2007
ASBIS počinje distribuciju novih Intelovih desktop ploča partnerima širom EMEA regiona. Intel® Desktop Board D201GLY predstavlja inovativno rešenje za sub value tržišta. Sa integrisanom grafikom i Intel® Celeron® procesorom integrisanim na ploči, ploča omogućuje jednostavnu sistem integraciju i pomaže smanjenju troškova sistema.
Maj 24, 2007
Kompanija Intel je ovih dana predstavila svoj novi proizvod, Intel mobile Metro notebook računar čija je debljina manja od 0.7’’, što je za četvrtinu manje nego debljina Motorola-inog Razr mobilnog telefona, čime je ovaj računar postao najtanji notebook na svetu. Pored toga, ovo je i jedan od najlakših računara čija je težina 2.25 funti. Među ostalim karakteristikama ovog laganog i minijaturnog računara, najzanimljivija je, naravno, činjenica da je internet konekcija stalno aktivna zahvaljujući različitim bežičnim tehnologijama.
Maj 16, 2007
Kompanija Canyon neprestano radi na usavrsavanju svojih prizvoda kako bi na najbolji način zadovoljila potrebe tržišta. Tako je nedavno izvršila usavršavanje i osvežavanje linije Canyon slušalica koje odlikuje atraktivan dizajn i potpuno novo pakovanje. Još jedna novina u headset liniji su i neck band VoIP slušalice, koje su novi atraktivan model sa Volume/Mute kontrolama. Istovremeno Canyon uvodi i slušalice za upotrebu na otvorenom a koje će po dizajnu, obliku i pakovanju zadovoljiti potrebe korisnika. Ove slušalice savršen su izbor za korisnike koji su neprestano u pokretu.
Maj 11, 2007
Kompanija Canyon objavila je pokretanje potpuno nove verzije Canyon korporativnog web sajta. Web sajt se nalazi na prethodnoj adresi  www.canyon-tech.com.15. maj 2007.  bice obelezen specijalnom promocijom kod lokalnih Canyon partnera sirom Evrope, srednjeg istoka i Afrike pod jedinstvenim nazivom Canyon Day. Novi sajt je potpuno redizajniran, a implementirane su i brojne pogodnosti poput nove grafike i funkcionalnosti, jednostavne navigacije kroz sektore koji pruzaju brz i jednostavan pristup informacijama.
Maj 10, 2007
Canyon je objavio da ce izvrsiti zamenu trenutnog asortimana web kamera. Regularna linija web kamera imace verzije od 300K i 1.3 Mega-pixela kako bi zadovoljili trenutne zahteve potrosaca. Nove CNR-WCAM43 i CNR-WCAM413 kamere imaju primamljiv dizajn, atraktivno maloprodajno paovanje i agresivnu cenu. Buduci da je industrijski lider u proizvodnji VoIP Chat setova, Canyon ce sada uvesti i potpuno nove proizvode iz ove serije resenja.
Maj 09, 2007
Intel lagano priprema prelazak svog poslednjeg proizvoda u Core mikroarhitekturu. Prema najavi potpredsednika kompanije Thomas Kilroy-a, kompanija planira da izda svoju „Caneland“ platformu za MP servere u trećem kvartalu ove godine. MP ili multiprocesorski sistemi će uključivati nove quad core procesore koje je intel nazvao „Tigerton“ i koji će imati komercijalni naziv Xeon 7300 serija
Maj 04, 2007
Pet nedelja pre roka, i pedeset godina nakon prvog 5MB hard diska, Hitachi sa zadovoljstvom objavljuje da je Deskstar 7K1000 SATA u distributerskom kanalu u EMEA regionu. Ovo ograniceno izdanje uredjaja oznaceno je 0A34192 za 750GB i 0A34193 za 1TB i pogodno je za retail, eksterne hard uredjaje i druge "single user" aplikacije. Kao prvi i jedini uredjaj od 1TB danas, Deskstar 7K1000 bazira se na najpouzdanijoj perpedikularnoj tehnologiji magnetskog snimanja koja je prvi put primenjena u proizvodnoj liniji Hitachi Travelstar 2.5-incnih i 1.8-incnih proizvoda.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci