Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jun 27, 2007
Amsterdam (Holandija), 26. jun 2007. – Canyon, jedan od brendova koji se najbrže razvija u svetu u oblasti potrošačke elektronike i IT periferija, objavio je lansiranje nove linije MP3 players. Potpuno novi proizvodi kombinuju moderan dizajn i napredne multimedijalne karakteristike koje mogu pokrenuti revoluciju u svetu zabave. Kristalno čista slika, najbolji zvuk ikada, podrška brojnih audio i video formata - ovo su samo neke prednosti ovi potpuno novih Canyon CNR-MPV18, СNP-MPV2, CNR-MPV3 i CNR-MPV4 multimedijalnih player-a. Novi proizvodi su raspoloživi odmah kod Canyon partnera širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.
Jun 27, 2007
Intel je obezbedio procesorsku tehnologiju za BMW Sauber F1 Tit kako bi pomogli unapređenju dizajna, test i mogućnosti automobila koji će postići uspeh na trkama Formule 1 gde je konkurencija izuzetno jaka.
Jun 26, 2007
Prag (Češka Republika.), 25. jun 2007. -- Prestigio Europe spol. s r.o., ogranak kompanije Prestigio Technologies Ltd., vendor state-of-the-art proizvoda za digitalni dom i digitalnu kancelariju koji se izuzetno dinamično razvija, danas je objavio lansiranje redizajnirane verzije popularnih Data Safe i Pocket Drive proizvoda iz linije eksternih uređaja za smeštaj podataka. Ovi uređaji biće raspoloživi kod Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Severne Afrike početkom jula 2007. godine.
Jun 25, 2007
Canyon uvodi citav spektar novih Mulbimedia MP3 player-a. Svi ovi uredjaji nude multimedijalne karakteristike poput slusanja muzike, radija i gledanje fotografija i videa. Svi proizvodi upakovani su u moderno i maloprodajno pakovanje.
Jun 25, 2007
Kompanija Seagate nedavno je objavila lansiranje porodice 1 Terabyte uredjaja, Barracuda 7200.11, za desktop, i Barracuda ES.2 - enterprise.
Jun 25, 2007
Prestigio Europe spol. s r.o. je krenuo sa isporukom LCD PCs, state-of-the-art uređaja koji kombinuje 17”-19” LCD panel i potpuno funkcionalan i integrisan PC računar. Proizvod će biti raspoloživ kod Prestigio partnera širom centralne i istočne Evrope, srednjeg istoka i severne Afrike. Prestigio LCD PC je dizajniran i osmišljen – kako bi postao najefiksanije poslovno rešenje na tražištu. Ovaj sve-u-jednom uređaj bazira se na naprednoj mobilnoj tehnologiji. Koristi upotrebe “Mobile on Desktop” tehnologije čine ogromnu razliku - tih i pouzdan rad, mnogo sačuvanog prostora na stolu, fleksibilna konfiguracija, izbalansirane performanse. Ipak, najvažnija prednost ovog Prestigio LCD PC računara je nepobitno smanjenje troškova posedovanja.
Jun 19, 2007
Kompanije Prestigio i Canyon održale su Globalni skup retailer-a i partnera u glavnom gradu Italije 8-9. juna 2007. godine. Skup je privukao učesnike širom sveta: od Južne Afrike do Estonije, i Tajvana do Irske. Prestigio i Canyon su predstavili svoje nove proizodne linije. Na skupu je prisustvovalo više od 120 saradnika i partnera iz 20 zemalja sveta. Ovaj sastanak omogućio je spoj ozbiljnih poslovnih sastanaka, rekreacije i turističkih tura po Rimu.
Jun 15, 2007
Nedavno je kompanija Seagate izdala zvanično saopštenje u kojem najavljuje hard drive najveće gustine zapisa. Prema navodima ove kompanije, nova tehnologija postiže gustinu od 180GB po kvadratnom inču a svoju primenu će pronaći u 7200.10 seriji hard drive-ova
Jun 14, 2007
Natalia Hadjiloizou, član nacinalnog plivačkog tima Kipra, osvojila je ukupno 6 medalja na XII Igrama malih zemalja Evrope, poznatijim kao Olimpijada malih zemalja, koja se održala 4-9 juna 2007. godine u Monaku. Natalia (28), čiji je Prestigio sponzor od 2006. godine, osvojila je zlatnu medalju na 100m butterfly , uz rekordno vreme od 1:02:69. Takođe, osvojila je i srebrnu medalju na 50 m i 100m slobodnim stilom, i podelila je zlato, srebro i bronzu sa svojim timom za učešće u 3 štafete.
Jun 13, 2007
Kompanija Hitachi ima novi adut kada je u pitanju tržište eksternih hard drive-ova. U pitanju je nova Easy Hard Drive linija. Linija je podeljena na dve ponude, od kojih jedna uključuje eksterni USB uređaj za skladištenje kapaciteta 500GB i 750GB ili pojedinačni HDD kapaciteta 1TB u crnom kućištu.
Jun 12, 2007
Prestigio lansiranje izuzetno moćan Home PC računara koji se bazira na najnovijoj Intel® Core™2 Duo tehnologjji.
Jun 11, 2007
Kompatabilne ploče sa Intel® Pentium® Dual-Core Procesorima (2000 sequence) i Intel® Celeron® Procesorima (400 sequence).
Jun 07, 2007
Canyon je lansirao seriju novih, jedinstvenih po dizajnu, multifunkcionalnih digitalnih uređaja koji su namenjeni zaljubljenicima u fitness i aktivnosti na otvorenom, koji preferiraju aktivan i život u pokretu. Ovi potpuno novi i moderni proizvodi raspoloživi su kod Canyon partnera u Evropi, srednjem istoku i Africi.
Jun 06, 2007
IT svet.com testirao je ovaj notebook racunar, a po recima urednika to je sjajni mali laptop iz kompanije Toshiba. Karakterise ga impresivan spisak komponenti koji je stao u veoma malo kućište. Neka Vas ne zavaraju dimenzije, pošto se u ovom "malecnom" laptopu krije pravi lav. Ko je u potrazi za ultra prenosnim, modernim računarom, neka obavezno pogleda ovaj model.
Jun 05, 2007
Testiranje na itsvet.com Prestigio desktop PC racunara dalo je sledece vidjenje urednika - u pitanju je solidan kućni ili kancelarijski računar baziran na provereno dobrim komponentama. U pitanju veoma kvalitetan i dobro konfigurisan računar koji u nekom srednjem segmentu tržišta predstavlja dobru ponudu. U dodatnu opremu spada i odličan Microsoft optički miš, a još jednom naglašavamo prednji displej koji je veoma koristan i ne tako česta pojava u ovoj kategoriji.
Jun 04, 2007
Kompanija Intel se priprema da predstavi svoje najnovije čipsete i novi niskobudžetni laptop računar. Chipsetovi ce biti prikazani na Computex Taipei sajmu koji se održava na Tajvanu. Novi čipsetovi su neophodni za prilagođavanje Intel-ove Penryn generacije procesora čije se pojavljivanje na tržištu očekuje u drugoj polovini godine. Tokom sajma Maloney i izvršni direktor Asustek Computer-a Johnny Shih će prikazati i novi notebook dizajniran zajedničkim snagama dve kompanije. Ovaj računar će koštati manje od $200 a imaće ili Linux ili Microsoft-ov Windows.
Jun 01, 2007
Kompanija Toshiba je najavila prvi na svetu slim HD DVD-RW drive za notebook računare koji može čitati, pisati i ponovo pisati na HD DVD-RW diskove, kao i čitati i pisati na HD DVD-R diskove i standardne DVD i CD diskove. Toshiba će ovaj tanki rezač predstaviti na Computex 2007 događaju. Model koji nosi oznaku SD-L912A takođe podržava visoke brzine čitanja i pisanja za standardne DVD i CD diskove, kao i kompletnu paletu raznih verzija ovih standarda diskova. Prvi primerci HD DVD rezača kompanije Toshiba će biti isporučeni sledećeg meseca, a očekuje se da Toshiba Qosmio notebook-ove uskoro karakteriše ovaj drive.
Jun 01, 2007
Kompanija Intel je predstavila Xeon 3230, najnoviju reviziju Clovertown čipa, radnog takta 2.66GHz, sa brzinom Frontside magistrale od 1066MHz i množiocem 10, koji nasleđuje Xeon 3220 takta 2.4GHz. Uvećani množioc, kombinovan sa manjom potrošnjom energije i donekle unapređenim FSB tolernacijama mogao bi da omogući 4.5GHz/FSB1800 konfiguraciju ukoliko bi se obezbedilo odgovarajuće hlađenje procesora i potpuno hlađenje čipseta vodom
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci