Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Avgust 29, 2007
Kompanija Canyon pocetkom septembra lansirace na trziste jos jedan novi proizvod iz serije sportskih satova sa GPS funkcijom - GPS Outdoor Trainer. Ovaj uredjaj bice idealan asistent pri pronalazenju lokacija, obelezavanju trasa, i pronalazenju zeljenih mesta za korisnike koji su stalno u pokretu, a pritom stvari ne prepustaju slucaju.
Avgust 23, 2007
Kompanija Prestigio predstavio nove moderne 32 i 40 inčne LCD TV uređaje- Prestigio P320CU i P400CU. Ove LCD TV uređaje karakteriše graciozan i moderan 32 i 40" panel sa jediinstvenim “piano” crnim dizajnom. Visok kvalitet slike i ultra moderan izgled Prestigio LCD TV uređaja stvaraju jedinstvenu atmosveru. Kompletan set naprednih karakteristika otvara nove mogućnosti za digitalnu zabavu bez ograničenja. OSD meni na 12 jezika nudi jednostavnu navigaciju i brza podešavanja. Najnovije tehnologije su već dostuppne za Vaš dom i kancelarije!
Avgust 22, 2007
Toshiba Storage Device Division lansira najnapredniji HDD uređaj: prvi 320GB 2.5 inčni hard disk na svetu. Najveći kapaceite od 320 GB u formi od 9.5mm postignut je uz pomoć naprednih magnetskih medija korišćenih na ploči diska i komponenata korišćenih za čitanje i pisanje podataka.
Avgust 16, 2007
Kompanija Canyon lansirala je vrlo interesantne proizvode modernog dizajna - Canyon rancevi. Ovaj moderan ranac za laptop racunare do 15.4 inca karakterise ergonomican dizajn i napredna funkcionalnost. Ovaj ranac poseduje pregrade za smestaj MP3/CD player-a, prorez za kabl slusalica. Vodootporan je i napravljen od trajnog materijala. Proizvod ce biti raspoloziv u prodaji u Septembru.
Avgust 09, 2007
Kompanija Prestigio lansira GPS uredjaj - GeoVision 350, a uređaj će biti raspoloživ kod Prestigio partnera krajem avgusta. Prestigio GeoVision 350 je pravo rešenje koje će Vam pomoći da pronađete željenu destinaciju uz minimalan trud i troškove. Ovaj GPS uređaj je dovoljno kompaktan da ga možete nositi svuda i jednostavno postaviti u auto kako bise pronašli pravu destinaciju "u pokretu". On koristi modernu platformu sa SiRF III chipsetom, 3.5” touch screen ekranom, 300 MHz Intel CPU i 1 GB integrisane memorije.
Avgust 06, 2007
Prag (Češka Republika.), 1. avgust 2007. -- Prestigio Europe spol. s r.o., danas je predstavio nove moderne  17- i 19-inčne LCD monitore Prestigio P373 i P393. Novi proizvodi su raspoloživi kod Prestigio partnera širom zemalja centralne i istočne Evrope, srednjeg istoka i Afrike.
Avgust 01, 2007
Hitachi 1TB disk je dobio 9 nagrada i brojne preporuke od strane vodećih publikacija u Aziji za performanse i kapacitet.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci