Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Septembar 20, 2007
Novi Prestigio Leather Data Flash u pink boji prvenstveno je namenjen ženama koje cene kombinaciju prvoklasne funkcionalnosti i modernog dizajna sa dozom ženstvenosti. Nova flash memorija predstavlja uvod u liniju jedinstvenih proizvoda koji modernu tehnologiju podižu na novi, moderni nivo. Ovaj uređaj nije isključivo namenjen ženama ali je izuzetno privlačan i ženstven. Uređaj je zanimljiv i jednostavan za upotrebu, ne zahteva dosadne softverske instalacije ili gubljenje dragocenog vremena na prolazak korz zamorna uputstva. Potrebne su sekunde da povežete uređaj na USB port i spremni ste za pokret.
Septembar 20, 2007
Canyon lansira prvi stereo uređaj koji blokira buku, CNR-HP1, krajem novembra, a u cilju proširenja asortimana sportskih satova, Canyon uvodi GPS sprotski sat, CNS-GPS2.
Septembar 05, 2007
Konkurs će biti otvoren za dizajnere širom sveta, bez obzira na starost, nivo iskustva ili obrazovanja. Žiri će prihvatiti samo radove urađene na visokom umetničkom i tehničkom nivou i u skladu sa temom konkursa “The Charm of High-Tech (Šarm visoke tehnologije)”.
Septembar 05, 2007
Prestigio Technologies Ltd. lansirao je svoj prvi GPS navigacioni uređaj GeoVision 350, koga karakteriše najnoviji SiRF III chipset, 3.5” touch-screen display, 300 MHz Intel CPU i 1 GB integrisane memorije. GeoVision 350 je prvi uređaj u novoj Prestigio GPS navigacionoj proizvodnoj liniji . Ovo je jedan ultra prenosivi, jednostavan za upotrebu, i višefunkcionalni GPS navigator primarno dizajniran za primenu u automobilu, ali je istovremeno pogodan za ljude koji upražnjavaju duge šetnje one koji se bave pecanjem, putovanjima, bicikliste ili izletnike.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci