Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Oktobar 31, 2007
Od lansiranja u junu 2007. godine Seagate-ova 11-a generacija Barracuda diskova dobila je mnogo pozitivnih ocena i odličnih rezultata prilikom testiranja.
Oktobar 23, 2007
Ovom prilikom ćemo predstaviti 19" monitor Wide formata slike (odnos stranica je 16:10) kompanije Prestigio. U pitanju je multimedijalni model koji cilja na donji deo tržišta, što se najbolje vidi po izuzetno povoljnoj ceni. TFT monitori su sve jeftiniji, a u onoj osnovnoj kategoriji vlada prilična gužva. Upravo zbog ovoga je i prilično teško odlučiti se i odabrati pravi monitor. Pokušaćemo da do zaključka dođemo razmatrajući odnos cena/kvalitet, što je i najbolji pokazatelj da li vredi investirati u neki model
Oktobar 23, 2007
Na nedavno pokrenutom internet web sajtu Inside HW koji je isključivo na engleskom jeziku i okrenut je ka evropskim posetiocima, objavljen je test Prestigio Officer 375 uz dodelu odlikovanja Inside HW - Approved. Sajt je okrenut predstavljanju hardvera ali i edukaciji i obučavanju korisnika. Inside HW je za kratko vreme postigao zapazen uspeh zahvaljujuci ekskluzivnom prikazu hardvera koji još nije ni najavljen, kao i objektivnim i informativnim člancima. Šta su urednici istakli: Prvenstveno želimo da napomenemo da je ovo kompletno rešenje koje je spremno za rad istog trenutka kada ga izvadite iz pakovanja. Ukoliko razmatrate kupovinu kompjutera za kućnu upotrebu preporučujemo vam ovo rešenje.
Oktobar 18, 2007
Prestigio WIDE monitore karakteriše širok ekran i više nego savršen kvalitet slike. Slika sa visokim kontrastom daje osećaj realnosti. Svaka nijansa ima realne boje. Akcija će biti savršena na ovim monitorima. Znaćete da procenite njihov kvalitet tokom prezentacija, gledanja filmova ili igranja igrica. Pored toga što su odlični za zabavu, veći prostor za rad omogućiće upotrebu više programa istovremeno ili efikasniji rad sa proširenim tabelama. WIDE LCD monitori su Vaša mogućnost da vidite više nego što je uobičajeno bez potrebe za dodatnim naprezanjem.
Oktobar 17, 2007
Moderan kožni novčanik na impresivan način čuvaće vaš novac i poslovne kartice, ali Digitalni novčanik poseduje i jedinstvenu funkciju - hard disk koji je ugodno smešten u ovaj novačanik omogućiće vam smeštaj do 100 GB dragocenih informacija koje ćete imate uvek sa sobom.
Oktobar 16, 2007
Internacionalno takmičenje u kompjuterskim pozadinama “The charm of Hi-Tech (Šarm visoke tehnologije)” koje je pokrenuto 5. septembra od strane kompanije Prestigio Technologies je u toku. Tokom konkursa pristigli su radovi kako od strane amatera tako i profesionalnih dizajnera a reprezentuju različite delove sveta iz više od 10 zemalja - USA, Australija, Srbija, Belorusija i dr. Veliki broj kreativnih radova stigao je od bugarskih učesnika koji su pripremili visokokvalitetne pozadine koje karakteriše originalnost i inovativan dizajn. Pored toga što su bugarski učesnici najaktivniji oni pokazuju i svoju podršku glasanjem za radove učesnika iz njihove zemlje.
Oktobar 10, 2007
CNR-WT3 iz Canyon ponude je radio set koji poseduje sve potrebne funkcije. Dva rucna seta u srebrno/crnoj boji odlikuje mala tezina i jednostavni za upotrebu, poseduju 5 funkcionalnih tastera i display. Pored ovoga, duo punjac omogucuje punjenje oba rucna seta istovremeno. Dvosmerni radio set ima domet od 3 km kao i 8 razlicitih kanala. Kvalitet zuvka je odlican i u skladu sa najnovijim standardima. CNR-WT3 ce biti u radnjama od sredine oktobra..
Oktobar 09, 2007
Seagate Technology, broj jedan u svetu u proizvodnji hard diskova, pokrenuo je novu eru u digitanom smeštaju proizvodnjom hibridnih notebook disk uređaja koji kombinuju disk smeštaj sa flash memorijom kako bi isporučili ultra moćnu efikasnost, brz boot-up i veću pouzdanost za laptop PC tržište koje raste munjevitom brzinom.
Oktobar 08, 2007
Lite-On IT , najveći proizvođač optičkih uređaja baziran na Tajvanu (ODD), proširio je svoje mesečne proizvodne kapacitete u drugom kvartalu 2007. godine sa pet miliona ODD na šest miliona jedinica do kraja septembra, objavili su industrijski izvori Tajvana.
Oktobar 05, 2007
Kompanija Prestigio uskoro će lansirati novi model GPS uređaja sa većim touch-screenn ekranom - Prestigio GeoVision 430.
Oktobar 04, 2007
Prestigio ce uskoro trzistu ponuditi savršen digitalni novčanik - lično blago koji svaki muškarac zaslužuje.
Oktobar 01, 2007
The new exclusive Prestigio Leather Data Flash Limited Edition in pink coating is aimed ultimately at women who value a combination of premium functionality and a stylish design featured by a feminine touch. The new flash memory drive introduces a range of unique products that take modern technology to a new fashionable level.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci