Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Novembar 30, 2007
Prestigio Nobile 1528W je odlično ocenjen od strane urednika sajta www.itsvet.com, a istakli su:Izuzetna ponuda u vidu odličnog laptopa sa spiskom opcija koji odgovara višestruko skupljim modellima. Odličan kvalitet izrade i brojne opcije povezivanja će sigurno privući najpre poslovne korisnike, a veoma povoljna cena i sve ostale koji se još uvek razmišaljaju. Ovaj model je jedan od najboljih po pitanju odnosa cene/kvaliteta. Ovaj model je zaista sjajnih performansi i još boljeg kvaliteta izrade, sa opcijama koje ni mnogi višestruko skuplji modeli nemaju. Vrlo smo impresionirani ukupnim utiskom, i nema druge do apsolutne preporuke koju ovaj model u potpunosti zaslužuje.
Novembar 29, 2007
Canyon lansira novi model modernog multimedijalnog playera. Uredjaj je dizajniran u crno-narandzastoj boji, malih dimenzija sa odlicnim kvalitetom zvuka, a 2.0"TFT display garantuje savrsen kvalitet videa i slika. Player je raspoloziv u kapacitetima od 1 GB (do 250 pesama) i 2GB (do 500 pesama). MP3 player poseduje i FM radio, a Lithium-baterija omogucuje 8 sati rada.
Novembar 28, 2007
Novi trendy Canyon PC raspoloživ za prodaju sredinom decembra. Kako bi zadovoljio potrebu kupaca za PC računarom modernog izgleda, Canyon je lansirao beli multimedijalni desktop PC.
Novembar 23, 2007
Prestigio je lasnirao novi model laptop računara – Nobile 1528W. Notebook Prestigio Nobile 1528W je ponuda kojoj nećete moći da odolite. Njegova napredna platforma, dual core procesor i diskretni grafički kontroler pružaju visoke performanse koje vode neverovatnom multitaksing iskustvu. Notebook je kompletno opremljen da bi se koristio kao poslovno ili kućno rešenje i savršeno odgovara potrebama potrošača koji zahtevaju posebne funkcije.
Novembar 23, 2007
Novi GPS navigacioni uređaj poseduje 4.3” touch-screen TFT display, meni na 30 jezika i 1 GB/2 GB integrisane memorije. Ovaj GPS navigator je jednostavan za upotrebu, a predstavlja pravi način da osigurate bezbednost tokom putoavanja uz pomoć glasovnih upozorenja i turn-by-turn navigacije. GeoVision 430 nije ograničen samo na upotrebu u automobilu, postoje i podešavanja za pešake.
Novembar 20, 2007
Prestigio Technologies Ltd., dinamični internacionalni vendor „state-of-the-art” proizvoda za digitalni dom i kancelariju, objavljuje početak takmičenja u novogodišnjim čestitkama pod nazivom “Prestigio New Year Greetings” koje će trajati od 20. novembra do 20. decembra 2007. godine. Prestigio sa zadovoljstvom poziva sve dizajnere bez obzira na uzrast i profesionalni nivo da učestvuju u ovom takmičenju i osvoje vredne nagrade ili glavnu nagradu.
Novembar 15, 2007
Kompanija SAPPHIRE Technology, industrijiski lider u oblasti grafičkih rešenja, upravo je lansirala novu seriju grafičkih karti koje predstavljaju odličan spoj najnovije grafičke arhitekture i high speed interface tehnologija, visokih performansi i izuzetnog odnosa cene i kvaliteta.
Novembar 13, 2007
Žiri je razmotrio više od 100 radova fotografa iz 14 zemalja širom sveta. Žiri je imao izuzetno težak zadatak da odaberu 3 najbolje fotografije. Među prijavljenim radovima postojale su pozadine koje su bile blizu mogućnosti da izraze temu  «The Charm of Hi-Tech» ali nijedan od prijavljenih radova nije osvojio specijalnu nagradu. Tako da je Prestigio bio prinuđen da glavnu nagradu ne dodeli. 
Novembar 02, 2007
Proudužen je period trajanja Internacionalnog takmičenja u kompjuterskim pozadinama “The Charm of Hi-tech” koje je pokrenuto 5. septembra 2007. godine od strane kompanije Prestigio do 7. novembra. Cilj je da se pruži šansa svakom ko je otkrio novi pogled na modne trendove u Hi-Tech tehnologiji. U skladu sa temom takmičenja Prestigio je primio zadivljujući broj umetničkih radova inovativnog i originalnog dizajna koji interpretiraju vezu umetnosti i visoke tehnologije. Radovi su prijavili kako amateri tako i profesioalni dizajneri iz više od 14 zemalja širom sveta, gde Bugarska i Belorusija zauzimaju prve pozicije i glasove za njihove šarmantne i ekstravagantne radove. Ipak i dalje svako ko je zainteresovan ima šansu da učestvuje u takmičenju bilo slanjem kreativnih radova ili glasanjem za najatraktivnije i najdopadljivije radove dajući tako svoju podršku omiljenim dizajnerima.
Novembar 01, 2007
Možemo zaključiti da je Prestigio sa proizvodima koje smo testirali, u potpunosti ispunio očekivanja. Kao što u poslednje vreme često možemo zaključiti, modeli od 19 inča predstavljaju logičniji izbor za kupovinu u odnosu na monitore manje dijagonale (17”), pre svega zbog male razlike u ceni. I ovog puta nam se rad na većim površinama više dopao, a zahvaljujući elegentnom dizajnu i dobroj slici, posebno bi preporučili model P1390BW.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci