Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Decembar 17, 2007
Ponekad je teško naći poklon "kompjuterašu" koji jednostavno ima sve što se može zamisliti. Možda će ovoga puta biti malo lakše pošto kompanija Prestigio baš pred Novu godinu predstavlja digitalni novčanik. Da ne bude zabune, nije u pitanju neki program već vrlo jednostavna kombinacija kvalitetnog kožnog novčanika i Pocket Drive II eksternog hard diska. Da ne bude da se ne misli i na one nešto drugačijeg ukusa, poznata Leather Flash Drive serija je obogaćena sa dva nova modela iz takozvane Geo edicije. Ukratko, flash diskovi u luksuznim kožnim futrolama sa novim dizajnom.
Decembar 17, 2007
Prestigio lansira modernu laptop torbu namenjenu ženskom delu populacije. Ova laptop torba je moderna alternativa za žene kojima je potrebna zaštita laptop računara tokom putovanja, ali im je potreban detalj koji će reflektovati njihovu ličnost i identitet. Kombinujući funkcionalnost i eleganciju u klasičnom pakovanju, ova torba poseduje dovoljno prostora za notebook i ostale radne rekvizite, ali i dopunsku pregradukoja se može uklanjati i koristiti tokom dana za mobilnu opremu, a u ostalim slučajevima za kozmetiku. Za brz pristup ličnim stvarima u pokretu, prednji džep sa magnetom daje dovoljno ekstra postora.
Decembar 11, 2007
Toshiba Corporation danas je najavila komerciajalno lansiranje SCiB—the Super Charge ion Battery— prodorne punjive baterije koja ostvaruje punjenje do 90% punog kapaciteta za manje od 5 minuta. Bateriju karakteriše izuzetna bezbednost i dug radni ciklus preko 10 godina, čak i pri konstantnom brzom punjenju. Prve SCiB baterije biće raspoložive za prodaju u martu 2008. godine.
Decembar 11, 2007
Vrlo zanimljiv multimedijalni plejer, koji će svojim dizajnom sigurno privući mlađe generacije. Od funkcija ima gotovo sve što se i očekuje, pušta muzičke i video fajlove, slike, radio stanice i snima glas. Odličan 2" ekran i autonomija od 8h dodaju na vrednosti. Kako ima slot za Micro SD kartice, možete proširiti memoriju. Novi plejer kompanije Canyon je zanimljivog dizajna i vrlo dobrih karakteristika. Šta će privući potencijalne kupce? Vrlo kvalitetna izrada i mnoštvo funkcija, kao i mogućnost proširenja kapaciteta su sigurno neke od karakteristika, a mi verujemo da će ovaj multimedijalni plejer biti zanimljiv prevashodno mlađoj populaciji zbog izbora boja.
Decembar 11, 2007
POINT OF VIEW lanisrao je unapređenu verziju jedne od najboljih ikada proizvedenih karti, GeForce 8800 GTS.
Decembar 10, 2007
Toshiba Corporation danas je obelodanila njen ulazak na brzorastuća tržista sa NAND-flash-based solid state drive (SSD) serijom proizvoda koji poseduju multilevel-cell NAND flash memorije. Toshiba ce ponuditi raznovrsne oblike i modele SSD diskova koji su primarno dizajnirani za notebook računare. Oni će biti prikazani u Las Vegasu na Sajmu potrošačke elektronike od 07. do 10. januara. Uzorci i masovna proizvodnja će krenuti u prvom kvartalu sledeće godine
Decembar 10, 2007
Zanimljivo je koliko se čovek brzo navikne na GPS u kolima, a posle inicijalnog učenja kako se koristi kada se ubace bitne lokacije, postaje nezamenljiv saputnik onima koji puno vremena provode za volanom. Sigurno je da ćete biti oduševljeni ubačenim POI (Points Of Interest) objektima koji obuhvataju sve što je zanimljivo od pozorišta do benzijskih pumpi, kao i mogućnostima da vas recimo upozori da vozite previše brzo, ili kada padne mrak automatski prebaci displej u "noćne boje" koje su prijatnije za gledanje. Što se cene tiče, možemo konstatovati da je ona približna dobrom CD uređaju za auto, a da je GPS prijemnik neuporedivo funkcionalniji. Za kraj, sve pohvale i preporuka da uzmete GeoVision 350 u obzir kada se budete odlučivali za kupovinu. Prestigio je pokazao da ima svog aduta u ovoj kategoriji, a mi očekujemo uskoro još jedan model o kome ćete moći da pročitate test na IT svetu.
Decembar 10, 2007
Personalna navigacija je pristupacnija, mocnija i fleksibilnija nego ikada pre! Budite medju prvima koji ce izkoristiti njene prednosti na najkompaktniji, univerzalniji i moderniji nacin. Prestigio Bluetooth GPS Receiver je komatabilan sa svim PDA uredjajim, smart telefonima i notebook racunarima sa Bluetooth adapterom. On koristi najnapredniji GPS chipset i nudi dugo vreme rada za upotrebu bilo kog navigacionog softvera i raspolozivih mapa.
Decembar 06, 2007
Prestigio je lansirao nove uređaje za smeštaj podataka koji su kreirani sa fokusoma na inovativnošću i originalnom dizajnu.
Decembar 05, 2007
Prestigio je lansirao univerzalnu eksternu bateriju Power Bank 501 koja je u mogućnosti da napaja brojne prenosive uređaje.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci