Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Januar 24, 2008
Dan zaljubljenih (Sveti Valentin) je vrlo romantičan praznik. On donosi sreću i toplinu, ali izbor adekvatnog poklona za voljenu osobu nije jednostavan zadatak. Poklon za Dan zaljubljenih bi trebalo da bude savršena kombinacija stila i originalnosti, da istakne vašu naklonost ka osobi koju darujete. Nudimo vam originalne poklone visoke tehnologije koji će iznenaditi vaše voljene.
Januar 11, 2008
Prateći uspeh Pocket Drive II i Data Safe II eksternih uređaj Prestigio je odlučio da nastavi dalje u istraživanju novih tržišta. Ovoga puta fokus je na damama kojima je Prestigio ponudio impresivne proizvode. Nova Fashion Edition - Essential white linija proizvoda će impresionirati sve pripadnice lepšeg pola svojim dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću, a iznad svega svojom originalnošću. Dva proizvoda iz Fashion linije, karakteriše 1.8" i 2.5" eksterni disk, telo od bele kože sa zlatnim ornamentima sto ih čini idealnimao poklonom za predstojeće praznike - Dan zaljubljenih i 8. mart. Uređaji se isporučuju sa 2 moderne torbe u pakovanju koje ne samo da olakšava prenos uređaja već upotpunjuje njegov izgled, pritom predstavljaju i savršen modni detalj za svaku modernu ženu. Proizvodi će biti raspoloživi za prodaju krajem januara.
Januar 11, 2008
Nakon uspesnog lansiranja notebook ranca CNR-NB1, Canyon ce uvesti kompletnu liniju modernih notebook torbi. U ovoj liniji naci ce se: backpack, handbag i trolley modeli koji ce biti u okviru grupe proizvoda poznate kao Platinum serija.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci