Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Februar 29, 2008
Prestigio je objavio uvodjenje nove serije 7 Prestigio LCD TV sa HDD multimedijalnim rekorderom. Novi proizvodi su rasploživi u radnjama Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.
Februar 19, 2008
Kompanija Prestigio lansirala je novu liniju proizvoda - Wall Street Laptop torbe koje naglašavaju elegantan stil njihovog vlasnika. Sofisticirane i dopunjene brojnih organizacionim elementima, ove torbe objedinjuju maksimalnu ugodnost i atraktivan dizaj kako bi olakšale prenos laptop računara sa velikim ekranom. Nove laptop torbe prave ravnotežu između stila i funkcionalnosti a ovo će znati da cene poslovni ljudi koji su često na putovanjima, ali i svi oni kojima je potrebana funkcionalna laptop torba sofisticiranog stila.
Februar 12, 2008
“Take the funny way” takmičenje ohrabruje umetnike da iskažu sopstvenu viziju modernog načina putovanja i navigacije u eri visokih tehnologija. U skladu sa pravilima karikature moraju posedovati elemente Prestigio brenda (logotip ili slike Prestigio navigacionih uređaja). ).
Februar 11, 2008
Kompanija Prestigio Technologies Ltd. objavila je uvođenje nove linije modernih prenosivih DVD playera dizajniranih posebno za zabavu mobilnih entuzijasta. Proizvodi će biti rasploživi u radnjama Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci