Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Mart 07, 2008
Kako bi se osigurala ergonomična pozicija notebook računara za stolom adekvatno notebook postolje je obavezno. Canyon uvodi CNP-NS1, notebook postolje koje je dizajnirano za laptop računare do 17 inča. Ovo postolje poseduje ii ultra tih cooling sistem što će garantovati performanse vašeg notebook računara. Pored ovoga ugao se može podesiti kako bi se postavio u ugodnu poziciju.
Mart 06, 2008
Pored trenutno aktuelnog multimedijalnog PC računara koji je na AMD platformi, CNR-PC1, Canyon uvodi i PC INTEL verziju pod nazivom CNR-PC2. Kako bi zadovoljio tražnju oba korisnička segmenta Canyon će imati 2 konfiguracije. Pored ovoga, Canyon proširuje i liniju miševa sa modelima kod kojih se menja rezollucija, poseduju funkciju touch double click i fire tastera itd.
Mart 04, 2008
Izborom modernog i funkcionalnog poklona za 8. mart ne samo da ćete izmamiti osmeh voljene žene, već ćete ovaj trenutak večno sačuvati u njenom sećanju. Kada govorimo o izboru poklona nije lako pronaći onaj koji će zaseniti na prvi pogled izgledom, namenom i originalnošću. Prestigiio se potrudio da ponudi upravo ovu kombinaciju koja će osigurati da napravite pravi izbor.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci