Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jun 27, 2008
CNR-MIC1 je izuzetno osetljiv desktop mikrofon namenjen vama kako biste uživali u kristalno jasnim internet komunikacijama.
Jun 27, 2008
PQI lansira Dr. UFD recovery softver, a putem ovog softvera korisnici će biti u mogućnosti da reše jednostavne probleme koje imaju sa USB flash uređajem (UFD)
Jun 25, 2008
Patriot lansira njanoviji uređaj koji je dodatak Patriot Xporter liniji, Xporter Dash. Ovaj uređaj nudi jedinstvene funkcije po pristupačnoj ceni - Xporter Dash je raspoloživ u kapacitetima od 2GB, 4GB, 8GB i 16GB, pokriven je garancijom od 5 godina.
Jun 24, 2008
CANYON predstavlja jedinstven dizajn svojie CNP-WCAM313 web kamere iz Platinum serije
Jun 23, 2008
Canyon je unapredio svoju liniju miševa modelom CNR-MSOPT6, modernim 800 dpi mišem u belo-narandžastoj boji.
Jun 20, 2008
Kompanija Kingston je update-ovala svoju liniju memorije visokih performasi sa nekoliko ponuda specifično napravljenih za ne-Centrino laptopove. Novi HyperX proizvodi su dve SO-DIMM memorijske opreme koje su sertifikovane za rad na radnom taktu od 800MHz sa CL5-5-5-18 timings-om, koje takođe karakteriše dva (SPD) profila koja omogućavaju da ova memorija radi i na nižim radnim taktovima sa manjim timing-sima. Memorijska oprema je dostupna u kapacitetima od 2GB i 4GB i isporučuje se kao što je i običaj kod memorije kompanije Kingston sa doživotnom garancijom. Preporučena cena ove memorijske opreme je $88 i $138 respektivno.
Jun 18, 2008
Prestigio je lansirao na tržište novi Bluetooth hands free uređaj koji svojim odlikama izražava sve vrednosti brenda. Impresivan ultra tanki dizajn i stilska crna boja ovom proizvodu daju potpuno moderan izgled. Novi 2W speakerphone namenjen je ljudima u trendu koji izuzetno cene mobilnost i jednostavnost prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza.
Jun 17, 2008
Patriot Memory, globalni proizvođač memorijskih modula i flash memorijskih rešenja, vrhunskog kvaliteta danas je objavio lansiranje njihove Extreme Performance DDR3 2000MHz PC3-16000 Viper serije. Proizvedena da obezbedi maksimalne overclocking mogućnosti na nedavno lansiranim NVIDIA® nForce790i® Ultra SLI matičnim pločama, ovi moduli nude izuzetne performanse i stabilnost.
Jun 17, 2008
Chat Pack Pro belo-narandzasti dizajn: ukljucuje 1.3 Mpixel web kameru CN-WCAM513 i stereo slusalice sa mikrofonom CNR-HS1, a raspoloziv je i u crnoj boji. Crno-narandzasti dizajn: ukljucuje 300K pixela web kameru CN-WCAM53 i stereo slusalice sa mikrofonom CNR-HS1
Jun 16, 2008
Nije ni čudo da postoji ogroman broj modela koji se razlikuju po boji, obliku, kapacitetu, dodacima koje ćete "besplatno" dobiti uz njih, ali i po korisnim funkcijama. Svakako se razlikuju i po kvalitetu, pa vam preporučujemo da se opredelite za proizvode kompanija koje su već stekle reputaciju u proizvodnji memorija, umesto da vam cena bude odlučujući faktor. Razlika od nekoliko evra može prevagnuti između zadovoljstva digotajnog korišćenja i frustracije zbog izgubljenih podataka.
Jun 16, 2008
Iz Kingston ponude smo dobili na test mini fun model iz serije Data Traveler. Malih je dimenzija i zanimljivog dizajna koji podseća na Lego kockice. Ovaj primerak je žute boje i kapaciteta 1GB. Na pakovanju se ističe garancija od pet godina i da se na njemu dobijaju dve besplatne igrice. Mogu da se instaliraju na Windows Vista, 2000 i XP operativni sistem.
Jun 16, 2008
Slusalice sa silikonskim uloscima i dopadljivom torbicom za prenos. Ove slusalice nude kvalitetan zvuk, a uredjaj se distribuira sa modernom torbom u boji uredjaja.
Jun 11, 2008
Corsair®, svetski lider u oblasti memorijskih proizvoda, danas je objavio da je 4GB overclocked DDR3 memorija zvanično spremna i da Corsair DOMINATOR memorijske module koriste Dell-ovi XPS 730 gaming desktop računari koji rade uz vrhunsku stabilnost na overclockovanoj memorijskoj frekvenicji od 1600 MHz.
Jun 09, 2008
Kompanija Power Quotient International Co., Ltd. (PQI) predstavila je svoj novi proizvod - PQI Intelligent Drive i818.
Jun 05, 2008
Patriot Viper serija DDR3 PC3-14400 osvojila "Good Choice" nagradu u Effizienz Gurus EffizienzGurus.de je online zajednica koja obuhvata Nemačku, Austiriju i Švajcarsku. Patriot Viper serija dobila je nagradu "Good Choice" a urednici su istakli: Na našim sismtemima postigli smo maksimalnu brzinu, ova memorija poseduje neverovatnu vrednost.
Jun 05, 2008
Kompanija Kingston lansirala je ultra brzu verziju SD Ultimate memorijskih kartica, kao i novi HyperX memorijski modul zbog cega transfer podataka nikada nije bio brzi.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci