Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jul 29, 2008
Predstavljanje najnovijeg modela iz porodice Barracuda®  nosi oznaku 7200.11 i obezbeđuje kapacitet od 1.5TB. Ovo je jedanaesta generacija Seagatove serije diskova namenjenih desktop računarima i obezbeđuje najveći kapacitet za smeštaj podataka koji se može naći u jednom uređaju. Veliki kapacitet omogućen je zahvaljujući revolucionarnom perpendikularnom načinu smeštaja podataka, a osim toga Barracuda 7200.11pored dokazane PMR tehnologije kombinuje i vrhunske komponente ,kvalitet i robustnost sve u cilju da dosadašnji način smeštaja podataka učini još sigurnijim bez obzira da li je reč o desktop računarima, radnim stanicama ili RAID sistemima smeštaja podataka ili o  USB/FireWire/eSATA tehnologijama prenosa podataka.
Jul 18, 2008
Sportisti ili ljudi koji vode zdrav način života će voleti CANYON-ov novi CNS-DPM2, individualno fitness rešenje. CNS-DPM2 je precizan proizvod za merenje koraka, sagorelih kalorija i pređene distance. Ovaj uređaj poseduje i integrisanu štopericu i tajmer, kao i napredan puls senzor koji će pratiti otkucaje vašeg srca.
Jul 15, 2008
Ovo je odličan instrument za praćenje rada srca za zdraviji životni stil.
Jul 14, 2008
Poznati svetski modeli, u noći glamura predstavili su Prestigio proizvode na pravoj modnoj reviji održanoj u klubu “Colonial sun” u glavnom gradu Srbije - Beogradu. Više od 100 gostiju – partnera, novinara i VIP gostiju uživalo je u dvadeset-minutnoj modnoj reviji gde su Hi-tech proizvodi postali pravi modni detalji. Tri prelepe dame i jedan džentlmen prikazali su brend na moderan i jedinstven način.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci