Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Avgust 20, 2008
U avgustu 2008. će biti obeležena godišnjica od osnivanja korporativnog tima u Holandiji, kao i centra za kontrolu kvaliteta na Tajvanu i Kini.  Ova prekretnica je značajna za CANYON koji brzo raste od samog nastanka. “Od samog početka, naš cilj je da život ljudi učinimo udobnijim ponudom raznovrsnih proizvoda koji su pristupačni i kvalitetni ali koji su lepo dizajnirani”, rekao je Geert van Dijk , CANYON VP Sales & Marketing. “Ogroman rast i uspeh Canyon-a u proteklih pet godina svedoči o našoj spremnosti da to i učinimo i zadovoljimo potrebe tržišta danas.”
Avgust 12, 2008
Kompanija Prestigio Technologies Ltd. predstavila je novu seriju laptop torbi i kofera koje karakteriše elegantan stil i izuzetna udobrnost prilikom putovanja.
Avgust 06, 2008

Kompanija Prestigio Technologies Ltd. objavila je rezultate III internacionalnog foto takmičenja “Summer in motion”. Žiri i posetioci sajta odabrali su 4 pobednika od ukupno 500 prispelih radova takmičara iz 35 zemalja sveta. Žiri je imao izuzetno težak zadatak da odabere najbolje fotografije. Glasanje se sastojalo iz dva nivoa i izabrani su najbolji.

Avgust 06, 2008
I više od kataloge, ovaj magazin sadrži mnogo živopisnih slika i informacija potrebnih za izbor naših modernih, funkcionalnih i pristupačnih proizvoda.
Avgust 04, 2008
Canyon upotpunjuje svoju liniju torbi za laptop računare novim modelom CNR-NB2
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci