Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Septembar 30, 2008
Urednici itsvet.com sajta su istakli: kompanija SAPPHIRE u ponudi ima ceo program grafičkih kartica sa AMD/ATI procesorima. Vrlo tesna saradnja ovih kompanija je obezbedila i lidersku poziciju SAPPHIRE kada su u pitanju AMD/ATI grafičke kartice. Čak sedam modela se našlo na testu.
Septembar 23, 2008
Kompanija Prestigio Plaza Ltd. lansirala je dva nova modela GPS navigatora sa iGO 8 navigacionim softverom sa 3D vizuelizacijom uključujući elevaciju puteva, terena, 3D mape gradova, 3D pejzaža. U pitanju su jedinstvene mogućnosti: prikaz realističnog i detaljnog 3D terena do 20 kilometara. Jednostavani za upotrebu, ovi uređaji podržavaju "jednostavan" mod koji se može koristiti za jednostavne komande, i "napredan" mod za korisnike koji žele da iskuse sve mogućnosti modela.
Septembar 23, 2008
Sada je trenutak za Sapphire Racing promo koji zajednički organizuju AMD – ASBIS – SAPPHIRE, a počinje 15. septembra i trajaće do 31. oktobra.
Septembar 18, 2008
Potreban vam je računar za početak nove školske godine? CANYON ima pristupačno i praktično rešenje za porodice i studente. Idealan za prvi računar, CANYON desktop PC kombinuje odlične performanse i svež izgled.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci