Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Oktobar 14, 2008
Kompanija Prestigio Plaza Ltd. uvela je potpuno novo pakovanje za jedinstvenu kolekciju kožnih flash uređaja. Nova pakovanja potpuno menjaju fokus uređaja. Sada potrošači mogu da usmere pažnju direktno na sam uređaj u pakovanju zahvaljujući transparentnom pakovanju uređaja. Providan plastičan materijal pakovanja otkriva želju da se proizvod dotakne i oseti glatkoća prave kože na USB uređaju.
Oktobar 08, 2008
Kompanija Prestigio Plaza Ltd. je predstavila dva modela digitalnih foto ramova kako bi korisnicima obezbedila mogućnost korišćenja prednosti ove tehnologije u svojim domovima i kancelarijama. Sa ostalim dodacima vlasnici će uživati u svojim uspomenama sa slika jednostavno i udobno.
Oktobar 08, 2008
Novi 32GB - DataTraveler 150 (DT150). kompanije Kingston je spremn za isporuku. DT150 poseduje najveći kapacitet u kompletnoj Kingston liniji DataTraveler® USB uređaja što omogućuje korisnicima da na jednom uređaju čuvaju kako poslovne tako i privatne digitalne podatke.
Oktobar 07, 2008
Kompanija Prestigio Plaza Ltd. predstavila je još jedan uređaj eksterni hard disk Data Safe III – savršena kombinacija funkcionalnosti, najnovije ATA tehnologije i besprekornog dizajna. Uređaj je crno-zlatne boje u luksuznom pakovanju.
Oktobar 01, 2008
Sapphire nije nepoznato ime na našem tržištu, a model sa imenom Toxic je baziran na Radeonu HD4850, sa 512 MB RAM-a i hlađenjem koje je rešeno Zallman hladnjakom sa toplotnim cevima i kvalitetnim ventilatorom.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci