Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Novembar 27, 2008
CANYON sa zadovoljstvom najavljuje posebne promotivne dane za svoje kupce širom sveta. Od sada, utorak je sinonim za CANYON u okviru ‘Tuesday – CANYON DAY’ kampanje. Nova inicijativa je uspešno lansirana 25. novembra 2008. godine, i nastaviće se tokom 2009. godine.
Novembar 11, 2008
Ukoliko provodite sate ispred svog notebook računara svakog dana ili jednostavno želite da optimizirate svoju udobnost i produktivnost, možete uzeti u obzir nabavku postolja za laptop računar. Bez obzira da li ste zahtevan korisnik ili često putujete, CANYON ima model koji odgovara vašim potrebama..
Novembar 10, 2008
Nedavno uvedeni u CANYON portfolio, Mouse Packs predstavljaju pravu vrednost za novac dok istovremeno doprinose ugodnijem kompjuterskom okruženju. Ovaj set uključuje jedan od najpopularnijih CANYON miševa kao i podlogu koja poseduje ergonomičan silikon za zlog kao podršku.
Novembar 05, 2008
Intel Core i7 je linija u ovkiru Intel Desktop x86-64 procesora. Core i7 je prva Intel porodica na kojoj je upotrebljena Intel Nehalem micro arhitektura, a naslednik je Intel Core 2 porodice. Sva tri modela su quad-core procesori. Core i7 identifikator primenjuje se na inicijalnu porodicu procesora Bloomfield. Oznaka Core i7 nema dublje značenje, već jednostavno nastavlja upotrebu uspešnog Core 2 i Core brenda.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci