Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Decembar 28, 2008
Kompanija ASBIS dobila je nagradu "Best Partner" za najbrži poslovni rast u distribuciji korporativnih licenci na partnerskom forumu održanom 25. aprila 2008 godine u Moskvi.
Decembar 26, 2008
CANYON uvodi nove proizvode u svoj program.
Decembar 18, 2008
Vreme je za kupovinu jer praznici kucaju na vrata. Gužva u radnjama je sve veća, a mnogi čekaju poslednji trenutak da bi nabavili savršen poklon za svoje prijatelje i porodicu; ali čak i u poslednjem trenutku moguće je pronaći upečatljiv i jedinstven poklon za one koje volite. Evo nekoliko ideja iz CANYONA, koji vam želi Srećan Božić i Novu Godinu!
Decembar 09, 2008
Kompanija Prestigio Plaza Ltd. je objavila lansiranje novog uređaja - Bluetooth hands free sa solarnim punjenjem. Solarni Bluetooth hands free pruža svojim korisnicima slobodu razgovora i nezavisnost od kablova.
Decembar 02, 2008
Sezona poklona je počela.Nova Godina i Božić su pred vratima. Ovo su praznici tokom kojih ljudi potroše mnogo vremena u potrazi za "savršenim" poklonom koji će se pamtiti, koristiti i ostaviti poseban trag. Ove godine u prvom planu je funkcionalnost i smislenost Novogodišnjih i Božićnih poklona. Nema svrhe trošiti novac na poklone koji će skupljati prašinu na policama. Istovremeno, želja svakog pojedinca je da pokloni nešto neobično. Prestigio je pripremio nekoliko ideja za poklone koji su savršena kombinacija funckionalnosti i mode, smislenosti i prazničnog duha.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci