Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Maj 20, 2009
Prestigio je počeo isporuku u Evropi, Srednjem Istoku i Africi novog PC za poslovne potrebe sa preporučenom maloprodajnom cenom od 169 € za entry level konfiguraciju (plus PDV). Officer 230 je najnovi proizvod u Prestigio liniji malih, kompaktnih i jeftinih desktop PC računara – tzv. nettop računara.
Maj 19, 2009
Bez obzira da li želite da se istaknete ili upotpunite svoj izgled jedna od najnovijih, Prestigio torbi za dame u ljubicastoj, sivoj, crvenoj ili bež boji biće savršen izbor.
Maj 13, 2009
SAPPHIRE Technology je upravo predstavila svoju ATOMIC seriju HD 4890 - najbržu single GPU grafičku karticu koja se bazira na ATI/AMD tehnologiji.
Maj 12, 2009
ATI Radeon™ HD 4770 grafikički procesor (GPU) predstavlja dobitnu kombinaciju HG gejming performansi i cene.
Maj 08, 2009
Prestigio predstavlja novu kampanju posvećenu kupcima i partnerima širom sveta: Prestigio Weekly Highlights. Cilj ove kampanje je da se brend približi partnerima kroz pružanje šanse za upoznavanje i otkrivanje Prestigio prodajnog programa.
Maj 07, 2009
Isporučuju komfor koji vaši kupci očekuju od multimedijalnih hard drive plejera za sve one koji čuvaju digitalne fotografije i filmove, koji žele da jednostavno pregledaju i dele svoje fotografije, filmove i muziku sa porodicom i prijateljima u ugodnom okruženju, obezbedili smo jednostavna rešenja koji će vam pružiti užitak u digitalnim arhivama i televiziji, proširujući socijalni aspekt razmene uspomena van ekrana računara na komfor vaše dnevne sobe.
Maj 07, 2009
Prestigio predstavlja novu Nettop seriju koja obuhvata dva proizvoda po pristupačnoj ceni, modernog dizajna i koji troše manje energije. Nettop kompjuteri Officer 330 i Visconte 330 su dizajnirani za potrebe malih i srednjih preduzeća kao i za kućne korisnike koji tragaju za ekonomičnim i ekološkim rešenjem pri zadovoljenju osnovnih kompjuterskih potreba. Novi Prestigio Nettop računari su raspoloživi za prodaju kod naših partnera širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.
Maj 06, 2009
AMD Phenom™ II 955 Black Edition procesori su najbrži procesori ove kompanije koji pruža masivan headroom, HD vizuelizaciju, DDR3 podršku po ceni sa kojom se konkurencija ne može nositi
Maj 06, 2009
Novi proizvodi uključuju BlackArmor NAS 440 i BlackArmor NAS 420 servere sa kapacitetom do 8TB
Maj 01, 2009
Izuzetno uspešna potrošačka promotivna ponuda sada važi do 31. avgusta 2009. godine, sa dodatnom zaštitom u slučaju gubitka posla koja korisnicima nudi neprevaziđen nivo bezbednosti prilikom kupovine novog laptop računara
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci