Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Novembar 26, 2009
Kompanija Prestigio upotpunjuje svoju liniju uredjaja za cuvanje i prenos podataka u okviru Racer kolekcije, novim DataRacer III uredjajem: 3.5” desktop eSATA eksternim hard diskom koji nudi do 2TB prostora uz neverovatnu brzinu od 7200rpm sto garantuje odlicne performanse
Novembar 24, 2009
Ukoliko ne mozete sebi da priustite odmor na nekom topom i suncanom mestu, postoje drugi nakcini koji vam mogu ulepsati dane. Obojite Canyon bojama svoj zivot i razvedrite duh!
Novembar 23, 2009
Vise od 450 amatera i profesionalnih fotografa, svih nivoa obrazovanja i iskustva, svojim fotografijama ucestvovalo je u internacionalnom takmicenju koje je organizovala kompanija Prestigio. Takmicenje je zavrseno u nedelju, 15. novembra u ponoc, sa priblizno 1900 prijavljenih fotografija sa svih strana sveta. Proces glasanja je u toku, borba je neizvesna! Finalni rezultati bice objavljeni 1. decembra 2009. godine.
Novembar 19, 2009
Vodeći proizvođač grafičkih karti, SAPPHIRE Technology, sada predstavlja najbržu grafičku kartu SAPPHIRE HD 5970 OC Edition.
Novembar 13, 2009
Novi Dell notebook racunari u ponudi.
Novembar 12, 2009
Kada se Nova Godina i Božić dovoljno približe kreće i praznična kupovina. Nemojte čekati poslednji trenutak za kupovinu savršenih poklona za prijatelje ili porodicu. Možda vas Prestigio ideje poklona za praznik mogu inspirisati da pronađete poklon sa ličnim pečatom za one koje volite.
Novembar 12, 2009
Nikada nije prerano da pocnete sa planiranjem vase soping liste za praznike, i pronadjete onaj specijalni poklon koji ce obradovati one koje volite.  
Novembar 04, 2009
Vrhunski grafički procesor dobija vrhunsko hlađenje
Novembar 04, 2009
Oni predstavljaju svedočanstvo da organizacija primenjuje standarde kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti, da je sa njima usaglašena i da je posvećena očuvanju životne sredine.
Novembar 02, 2009
Canyon predstavlja nove earbud slušalice od aluminijuma sa detaljima u plavoj, pink, narandžastoj i zelenoj boji.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci