Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

IT Vesti

Jul 26, 2011
Radite dnevne zadatke sa lakoćom i ostanite u kontaktu uz pomoć Inspiron 15 modela koga karakteriše naglašen dizajn i pristupačna cena. Ovaj pouzdan laptop nudi dobre performanse dajući vam brz i jednostavan pristup omiljenoj muzici, fotografijama i videu.
Jul 25, 2011
Ostanite u kontaktu, zabavite se – bukvalno bilo gde i bilo kada. Sa modernim dizajnom i izborom boja koje će zadovoljiti svačiji ukus, 15.6“ inčni displej i Intel® Core™ procesori druge generacije za brze performanse, karakteristike su Inspiron 15R, prenosivog računara koji ste dugo želeli.
Jul 22, 2011
Prestigio proširuje MultiPad 5 seriju novim modelom sa capacitive ekranom osetljivim na dodir: Prestigio MultiPad PMP5080B.
Jul 20, 2011
Portal objedinjuje video materijal IT proizvoda na jednoj lokaciji tako da korisnici ne moraju da posećuju više lokacija pri traženju relevantnog sadržaja.
Jul 05, 2011
Prestigio je objavio da su 4 nova top modela navigacija spremna za isporuku - GeoVision 7 serija modeli GV4700/BT and GV5700/BT, namenjeni vozačima koji tragaju za vrhunskim tehnološkim rešenjima sa stilom.
Jul 05, 2011
Prateći uspeh prvog Mini PC, koji je prepoznat kao najmanji PC na svetu, SAPPHIRE Technology – vodeći svetski proizvođač i dobavljač grafičkih kartica i matičnih ploča upravo je predstavio novi model – SAPPHIRE EDGE-HD2.
http://asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci