Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

 

AMD Chipset za Desktop PC

KUPITE ONLINE

AMD Chipset za  Desktop PC

AMD Chipset za desktop su dizajnirani da podrže vrhunske platforme za kućnu zabavu, gejming i poslovnu produktivnost.  

8-serija Chipset

AMD 8-serija Chipset isporučuje karakteristike i performanse koje obogaćuju ono što vidite i radite, uključujući gejming napredne generacije sa ATI Radeon™ grafikom, superiorno HD video iskustvo, i podršku za najnovije tehnologije koje mogu da transformišu vaš PC u moćan uređaj.
 

 7-serija Discrete Chipset

 AMD 790FX i AMD 790GX chipset-bazirane matične ploče  iz "Dragon" platforme. Obezbedite vrhunske performanse i nivo efikasnosti za impresivno gejming iskustvo, kontrolu i ukupno zadovoljstvo.
 AMD 7-serije Chipset su dizajnirani za AMD Phenom™ prave quad-core procesore i naprednu generaciju grafika.  Performanse, skalabilnost i personalizacija su objedinjeni sa inovativnim i efikasnim dizajnom u novim tehnologijama. 


7-serija Integrated Chipset

 AMD 7-serija integrisan Chipsets  je izvršio revoluciju u oblasti  mainstream PC sa DirectX®10 bez presedana i  full HD bioskopskim iskustvom odmah nakon vađenja iz kutije.   


AMD 690 Chipset 

AMD 690 serije Chipset nudi izuzetno iskustvo za današnje grafičke i video aplikacije.