Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

AMD VISION tehnologija

AMD VISION tehnologija. Vidite svet u novom svetlu. 

AMD VISION tehnologija omogućava vam da uživate u živopisnijem vizuelnom iskustvu kombinovanjem vrhunskog procesuiranja i video moći.

Uživajte u živopisnom i besprekornom PC iskustvu sa VISION tehnologijom. Vizuelno iskustvo sutrašnjice, danas! 

 • Video i fotografije izgedaju zadivljujuće jasno i oštro sa milijardu boja. 
 • Igračke performanse koje raspamećuju i grafičkom podrškom za Microsoft® DirectX® 11
 • Do tri monitora za impresivno iskustvo sa ATI Eyeinity Technology1

AMD  je jedina kompanija koja dizajnira procesor, grafiku i chipset. Dobijate VISION tehnologiju koja kombinuje vrhunsku tehnologiju da isporuči superiorno vizuelno iskustvo. 

2010 VISION brzi referentni vodič za desktop računare 

Tier Chipset CPU GPU
VISION Black
 
AMD 890FX AMD Phenom™ II X6 1090T Six-Core processor ATI Radeon™ HD 5970 Premium Graphics
AMD 890FX AMD Phenom™ II X6 1090T Six-Core processor ATI Radeon™ HD 5870 Premium Graphics
AMD 890GX AMD Phenom™ II X6 1055T Six-Core processor ATI Radeon™ HD 5700 Premium Graphics
VISION Ultimate AMD 890GX AMD Phenom™ II X6 1055T Six-Core processor ATI Radeon™ HD 5670 Premium Graphics
AMD 890GX AMD Phenom™ II X4 965 Quad-Core processor ATI Radeon™ HD 5570 Premium Graphics
AMD 890GX AMD Phenom™ II X4 925 Quad-Core processor ATI Radeon™ HD 5570 Premium Graphics
VISION Premium AMD 890GX AMD Phenom™ II X4 925 Quad-Core processor ATI Radeon™ HD 5450 Premium Graphics
AMD 870 AMD Athlon II X4 635 Quad-Core processor ATI Radeon™ HD 4850 Premium Graphics
AMD 870 AMD Athlon™ II X3 425 Triple-Core processor ATI Radeon™ HD 4200 Integrated Graphics
VISION AMD 870 AMD Athlon II X2 255 Dual-Core processor ATI Radeon™ HD 4800 Premium Graphics
AMD 870 AMD Athlon II X2 255 Dual-Core processor ATI Radeon™ HD 4350 Premium Graphics
AMD 870 AMD Athlon™ II X2 240 Dual-Core processor ATI Radeon™ HD 3000 Integrated Graphics

Šta je vaša VIZIJA?

Mi ćemo vas odvesti tamo sa našom porodicom VISION Technology rešenja. Pronađite PC koji je vama potreban, upoređujući vaše potrebe sa onima na listi. Sa VISION tehnologijom lako je odabrati sistem koji vam savršeno odgovara! 
  

VISION Technology
Everyday Use

 • Gledajte DVD filmova sa milijardu boja. Uživajte i gledajte HD video na internetu ili vaše omiljene DVD-e. 
 • Gledajte jasne i živopisne fotografije. Gledajte, menjajte, štampajte i delite digitalne fotografije i slike, ispričajte sopstvenu priču na vama svojstven način.  
 • Slušajte kristalno jasnu muziku. Lako i brzo konvertujte muziku i uživajte u njoj na vašem prenosivom medijalnom plejeru. 
 • Igrajte uobičajene igrice. Zabavite se kada god poželite svojim omiljenim igricama. 

VISION Premium Technology
Media Consumer

 • Gledajte Blu-ray® ili živopisne HD filmove. Uživajte u izuzetno oštrom audio zvuku i HD video reprodukciji svojih omiljenih filmova. 
 • Kreirajte fotografije i video brzo i jednostavno. Menjajte fotografije ili HD kućne filmove i oživite sopstvene uspomene sa porodicom i prijateljima. 
 • Igrajte 3D igrice. Uživajte u bogatim igračkim i 3D efektima napredne generacije, osetite iskustvo koje morate doživeti da biste verovali. 
 • Uživajte u brzom i kvalitetnom multitaskingu.  Pokrenite više aplikacija i uradite više i uživajte u pravim multi-tasking performansama sa naprednom generacijom  AMD Phenom™ II Multi-Core procesora tako da možete uraditi više u kraćem vremenskom periodu.  

VISION Ultimate TechnologyContent Creator

 • Kreirajte ili menjajte HD filmove.  Editovanje digitalnog videa, kreiranje kvalitetnih HD filmova, kristalno-jasan zvuk i živopisna HD reprodukcija vaših omiljenih  Blu-ray® filmova
 • Iskusite napredno foto editovanje. Editujte porodične fotografije i oživite uspomene sa porodicom i prijateljima.  
 • Igrajte najnovije HD 3D igrice na tri monitora.  Iskusite najnoviju tehnologiju za 3D igrice, osetite HD geming na tri monitora uz pomoć ATI Eyeinity Technology1
 • Uživajte u naprednom i brzom multitaskingu. Pokrenite više softverskih aplikacija i pozadinskih zadataka od jedanput, a da ne morate žrtvovati brzinu odgovora sistema.  
 • Povećajte performanse.  Uživajte u brzini, performansama i izuzetno brzom bandwidth-u sa naprednom generacijom AMD Direct Connect arhitekture koju karakteriše  HyperTransport™ 3.0 tehnologija.

VISION Black Technology
Cutting Edge Performance

 • Pomerite granice kreiranja digitalnog sadržaja. Kreirajte, menjajte, HD video zapis bez preskakanja 
 • Iskusite ozbiljnu HD zabavu sa otključanim performansama3. Snimajte TV program uživo, muziku i filmove za HD zabavu, čak i kada istovremeno radite u drugim programima. 
 • Doživite HD gejming iskustvo koje raspamećuje u 3D na tri monitora.  Doživite vrhunske gejming performanse, zadivljujuće 3D efekte, dinamiku interaktivnosti sa grafičkom podrškom za Microsoft® DirectX® 11, i kombinujte do tri monitora za impresivno iskustvo sa  ATI Eyeinity Technology1
 • Uživajte u naprednom i brzom multitaskingu. Brzi, multi-core procesori omogućavaju vam da iskoristite sve prednosti multi-threaded aplikacija koje su vam potrebne da oslobodite svoj kreativni potencijal  
 • Ubrzajte rad na računaru sa ATI Stream Technology. ATI Stream Technology  omogućava ubravanje vodeo konverzije. Izmena digitalnog videa i kreiranje kvalitetnih HD filmova u kraćem vremenskom periodu2
 • Ostvarite vrhunske desktop performanse.  AMD Wide Floating Point Accelerator udvostručuje propustnu moć procesora sa 64 na 128 bita za bolje performanse na 3D i drugim zahtevnim aplikacijama.  

NAPOMENE: Dodatni hardver (npr. Blu-ray® drive, HD ili 10-bit monitor, TV tuner) i/ili sotver (npr. multijedijalni programi) su neophodni za spunu osposobljenost nekih funkcija. Ne mogu sve funkcije biti podržane na svim komponentama ili sistemima - proverite sa proizvođačem komponenti ili sistema o mogućnostima spcifičnog modela i tehnološkom podrškom.
1) ATA Eyeinity tehnologija radi sa igricama koje podržavaju nestandardne proporcije, koje su neophodne za prikaz na više monitora. Da biste omogućili rad više od dva monitora potrebni su dodatni paneli sa DisplayPort™ konektorima i/ili sertifikovani DisplayPort™ adapteri za konverziju inputa monitora na DisplayPort™ kartice ili Mini-DisplayPort™ konektor(e).
2) ATI Stream Technology radi sa aplikacijama posebno dizajniranim da omoguće GPU ubrzavanje.
3) AMD garancija ne pokriva oštećenja uzrokovana overklokovanjem, čak i kada je overklokovanje omogućeno putem AMD softvera.