Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

April 10, 2018
Nova verzija Adobe Premiere Pro CC softverskog paketa za video editing donosi ...
April 04, 2018
27.03.2018 INFINIDAT je predstavio svoj najnoviji portfolio proizvoda: ...
Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...

Zašto ASBIS?

Široka geografska pokrivenost u kombinaciji sa lokalnim prisustvom

ASBIS Distribution Centre in Prague

Za razliku od većine naših međunarodnih konkurenata, poslujemo sa aktivnim prisustvom u velikom broju zemalja u različitim regionima. Kako i naša konkurencija svoje interese vidi na istim tržištima ali poslovanje ostvaruje sa različitih lokacija u Zapadnoj Evropi, naša prednost je u povećanoj efikasnosti logističkih troškova.
Konkretno, naša široka geografska pokrivenost, zajedno sa našom centralizovanom strukturom i automatizovanim procesima, dovode do smanjenja troškova isporuke i nižih troškova generisanja prihoda, kao i dosledan marketinški pristup u odnosu na naše konkurente. Kao rezultat toga, postali smo ovlašćeni distributer vodećih svetskih proizvođača koji žele da prodru na brzorastuća tržišta koja mi opslužujemo, tako što smo im ponudili troškovno efikasan način prodora na ova tržišta uz doslednu marketinšku podršku. 

Iskusan menadžerski tim u kombinaciji sa lokalnom ekspertizom

 
Naš tim se sastoji od iskusnih rukovodilaca. Glavni izvršni direktor je uz kompaniju od samog osnivanja 1990. godine, dok su svi naši ključni rukovodioci u kompaniji duže od osam godina. Pored toga, o funkcionisanju lokalnih kancelarija vode računa timovi sastavljeni od iskusnih, lokalnih menadžera, što nam obezbeđuje stručnost i razumevanje različitih tržišta na kojima poslujemo. Odbor direktora smatra da lokalno prisustvo predstavlja značajnu konkurentnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

Kritična masa poslovanja

ASBIS Bulgaria logistics team

Kako ostvareni prihodi u kontinuitetu premašuju jednu milijardu američkčih dolara, sa prodajom u približno 75 zemalja i objektima u  26 zemalja, verujemo da smo postali snažan partner i da smo unapredili svoju poziciju sa vodećim međunarodnim proizvođačima IT komponenti kao što su: Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Hitachi, Dell i Toshiba, Acer i Lenovo u većini regiona u kojima poslujemo.
Zahvaljujući veličini i obimu našeg regionalnog poslovanja, postigli smo status ovlašćenog distributera vodećih međunarodnih proizvođača, bilo na pan-evropskom, regionalnom, ili lokalnom nivou, tako da ostvarujemo značajne pogodnosti na osnovu komercijalnih uslova ugovora i postignutih sporazuma u vezi sa distribucijom čime smo u mogućnosti da ponudimo veće profitne marže.

 Politika cenovne zaštite i rotacije lagera zaliha

ASBIS Facilities in Dubai

Kao ovlašćeni distributer vodećih međunarodnih proizvođača IT komponenti u  povlašćenom smo položaju usled određenih uslova potpisanih ugovora koji pružaju zaštitu u slučaju pada cena ili sporog obrta zaliha. Posebno, ovakvi uslovi dozvoljavaju vraćanje dela zaliha odgovarajućim proizvođačima u slučaju pada tržišnih cena ili zastarelosti zaliha.
Nasuprot tome, u nekim od zemalja u kojima poslujemo, mnogi naši glavni konkurenti imaju tendenciju kupovina na otvorenom tržištu koje ih izlaže riziku u slučaju promene cena ili zastarelih zaliha.

One-stop-shop za proizvođače i integratore IT opreme

Mi distribuiramo širok spektar IT komponenti, blokova, periferija i gotovih proizvoda koje obezbeđuju vodeći međunarodni proizvođači.  Kao rezultat toga, mi predstavljamo “one-stop-shop” za pružanje kompletnih rešenja proizvođačima i server integratorima, za mobilne i desktop segmente u zemljama u kojima poslujemo. Odbor direktora na ovo gleda kao značajnu prednost u odnosu na konkurenciju sa ograničenom ponudom proizvoda. 

Pridružite nam se!

Mi opslužujemo preko 32 000 aktivnih korisnika u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Srdačno ste pozvani da postanete ASBIS kupac i osetite prednosti najvišeg nivoa usluga i podrške.