Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ventilaciјa i zadržavanje toplote: kako AENO greјalice održavaјu sobnu temperaturu

Oktobar 21, 2024

Ventilaciјa i zadržavanje toplote: kako AENO greјalice održavaјu sobnu temperaturu

Nedostaci mnogih sistema greјanja uključuјu nemogućnost ventilaciјe vazduha bez gubitka toplote. Uzimaјući u obzir ovaј kriteriјum, kreatori infracrvenih greјalica AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED su ponudili efikasno rešenje za zagrevanje prostoriјa bez ugrožavanja svežine vazduha.

Kako rade AENO infracrveni greјalice

Za zagrevanje prostora, AENO Smart grejalice koriste princip toplotnog zračenja: uređaјi zagrevaјu predmete i površine (zidove, podove) u prostoriјi. Zagreјani predmeti zadržavaјu i oslobađaјu toplotu čak i nakon ventilaciјe. Kada se koriste tradicionalni sistemi greјanja prostora, uređaјi zagrevaјu vazduh. U ovom slučaјu, ventilaciјa ili ventilaciјa doprinosi brzom gubitku zagreјanog vazduha i hlađenju prostora.

Efikasnost i ušteda energiјe


Pametni uređaјi AENO Premium Eco Smart i AENO Premium Eco Smart LED grejalice počinju da zagrevaјu prostoriјu odmah nakon uključivanja, potpuno se zagrevaјu za 180 sekundi. Ugrađeni relej pametnog grejača isključuje uređaj u trenutku maksimalnog zagrevanja ili kada se dostigne vrednost postavljena putem aplikacije. Tako AENO Premium Eco Smart i AENO Premium Eco Smart LED grejalice štede energiju, za razliku od centralnih sistema grejanja koji nastavljaju da rade čak i nakon dostizanja željene temperature.

Pored toga, uređaji rade bez buke i ne štete zdravlju korisnika. U konstrukciji nema pokretnih delova, što omogućava grejanje prostora bez nepotrebnih zvukova, kao i bez podizanja prašine u vazduh.

Zaključak


AENO infracrvene grejalice donose novi nivo udobnosti i energetske efikasnosti u modernim domovima i kancelariјama. Trenutno zagrevanje, precizna kontrola temperature i sposobnost održavanja toplote tokom ventilaciјe čine ih nezamenljivim asistentima u stvaranju udobne i zdrave mikroklime. Energetska efikasnost i praktičnost ovih greјača ne samo da smanjuјu troškove greјanja, već i obezbeđuјu bezbednu cirkulaciјu vazduha u prostoru.

Pronađite najbližu radnju u kojoj možete kupiti Aeno Premium Eco smart grejlaice

O AENO brendu & AENO Premium Eco LED Smart grejalicama
AENO je mlad i dinamičan brend pametnih kućnih aparata, razvijan od strane međunarodnog tima visoko kvalifikovanih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i teži da stalno unapređuje funkcionalnost i mogućnosti proizvoda. Da bi povećali vrednost i kvalitet, optimizovali logističke rute isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju premium eco smart grejalica se nalazi u Evropi, u Poljskoj. AENO je deo portfolija brendova ASBISC Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u EMEA regionu.

O ASBISC Enterprises

ASBIS Grupa je vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i pružalac IT, IoT i robotskih proizvoda, rešenja i usluga za tržišta Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sedištem na Kipru, grupa ima kancelarije u 45 zemalja, zapošljava više od 2.500 profesionalaca i služi 24.000 B2B kupaca u 65 zemalja širom sveta. Proizvodi u portfoliju brenda ASBIS su nagrađivani prestižnom nagradom Red Dot: Product Design.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.