Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Najbolje mesto da postavite grejalicu: Kako radi infracrvena grejalica?

Septembar 06, 2024

Najbolje mesto da postavite grejalicu: Kako radi infracrvena grejalica?

Tradicionalni grejači obično zagrevaju vazduh, što često dovodi do prekomerne suvoće vazduha u zatvorenom prostoru, smanjenog nivoa kiseonika, nelagodnosti i neefikasne upotrebe električne energije.

Pored toga, ovaј pristup dovodi do gubitka toplote zbog stalne potrebe za provetravanjem prostoriјa. Infracrvene greјalice AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED su dizaјnirane da reše ovaj problem.



AENO grejalice rade po principu direktnog grejanja, toplota se emituje bez kretanja vazduha, nema podizanja prašine, i toplota se direktno prenosi na objekte i ljudsko telo bez gubitka energije za grejanje vazduha. Za razliku od tradicionalnih grejalica, AENO uređaji ne suše vazduh, rade tiho, ne emituju neprijatne mirise i očuvaju prirodni nivo kiseonika u prostoriji, čime se održava zdrava mikroklima u zatvorenom prostoru

Najbolje mesto za postavljanje infracrvene grejalice

AENO je pametna infracrvena grejalica koja, poput sunca, direktno greje objekte i ljude u prostoriji. Ona ne diže prašinu pri radu što je posebno važno za osobe sa alergijama i respiratornim problemima. Grejalica se može instalirati vertikalno ili horizontalno na zid pomoću posebnih nosača ili postaviti na pod pomoću priloženih nogica. Nogice i zidni nosači se mogu pričvrstiti bez alata, što znatno pojednostavljuje montažu. Kako bi se maksimizovala njena efikasnost važno je znati gde treba postaviti infracrvenu grejalicu. Grejalica emituje toplotu prema napred i treba da bude postavljena direktno prema vama, na primer, ispred vaše stolice, a ne iza nameštaja. Ako infracrvenu grejalicu instalirate nepravilno, toplotu će apsorbovati nameštaj i ona neće doći do vas.

Kako podesiti snagu i temperaturu infracrvene grejalice?

Na AENO grejalicama, snaga grejanja je prilagodljiva. Temperature panela ide od 60 do 120 °C, što znači snagu od 160 W do 700+ W, i omogućava korisnicima da prilagode rad Premium Eco Smart i Premium Eco Smart LED grejalica prema svojim ličnim preferencijama i uslovima korišćenja.

Estetski i minimalistički dizajn AENO Premium Eco Smart

Tanak profil od 11 mm se besprekorno uklapa u kućne i kancelarijske prostore. Grejalice su dostupne u tri boje: Biser Crna, Sjajna Bela i Plemenita Siva, i napravljene su od premium materijala. Za svoj dizajn i inovativnu tehnologiju, AENO proizvodi su dobili dve Red Dot nagrade: za Dizajn proizvoda u kategoriji Grejanje i klimatizacija i Pametni proizvodi.

Infracrvena grejalica je jednostavna za upotrebu

AENO grejalice se kontrolišu preko panela na grejaču (modeli Premium Eco Smart 1 i 2 – sa jednim dugmetom za uključivanje/isključivanje, i modeli Premium Eco Smart LED 3, 4, 5 – sa 4 dugmeta: za uključivanje SMART moda, za odabir željene temperature grejanja prostorije, i dugmadima +/−). Uređaji se takođe mogu kontrolisati preko AENO aplikacije, koja omogućava korisniku da prilagodi temperaturu i postavi podešavanja prema svojim potrebama. Podrška za glasovnu kontrolu preko Google Asistenta i Amazon Alexa-e omogućava korisnicima kontrolu glasom, čineći ga praktičnijim i jednostavnijim za upotrebu.

Zaključak

Korišćenje infracrvenih grejalica poboljšava distribucije toplote u prostoriji dok održava zdravu mikroklimu u istoj. AENO grejalice emituju toplotu bez duvanja, ne isušuju vazduh, ne šire mirise i ne sagorevaju kiseonik, a vazduh ostaje čist i zdrav. AENO infracrvene grejalice treba usmeriti direktno ka vama kako biste postigli željeni nivo toplote u najkraćem vremenskom periodu. Uz nagrade za dizajn i inovacije, AENO nije samo grejalica, već i moderan dodatak vašem enterijeru.

Pronađite najbližu radnju u kojoj možete kupiti Aeno Premium Eco smart grejlaice

O AENO brendu & AENO Premium Eco LED Smart grejalicama
AENO je mlad i dinamičan brend pametnih kućnih aparata, razvijan od strane međunarodnog tima visoko kvalifikovanih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i teži da stalno unapređuje funkcionalnost i mogućnosti proizvoda. Da bi povećali vrednost i kvalitet, optimizovali logističke rute isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju premium eco smart grejalica se nalazi u Evropi, u Poljskoj. AENO je deo portfolija brendova ASBISC Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u EMEA regionu.

O ASBISC Enterprises
ASBIS Grupa je vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i pružalac IT, IoT i robotskih proizvoda, rešenja i usluga za tržišta Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sedištem na Kipru, grupa ima kancelarije u 45 zemalja, zapošljava više od 2.500 profesionalaca i služi 24.000 B2B kupaca u 65 zemalja širom sveta. Proizvodi u portfoliju brenda ASBIS su nagrađivani prestižnom nagradom Red Dot: Product Design.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.