Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Pure Storage je i u 2024. godini lider u Gartner® Magic Quadrant™ izveštaju

Oktobar 23, 2024

Pure Storage je i u 2024. godini lider u Gartner® Magic Quadrant™ izveštaju

Pure Storage ponovo prepoznat kao lider u Gartner® Magic Quadrant™ za primarne skladišne platforme za 2024. godinu. Ovo je jedanaesta godina zaredom da je Pure Storage dobio ovu prestižnu titulu, a petu godinu zaredom je pozicioniran najviše kao vendor primarnih rešenja za skladištenje podataka.

Dosledna vizija za Storage-as-a-Service platformu

Pre više od decenije, Pure Storage je krenuo hrabrim putem, dok su drugi u industriji skladištenja spajali različite sisteme i arhitekture. Pure Storage je predvideo pad tog pristupa i usredsredio se na isporuku dosledne Storage-as-a-Service platforme koja zadovoljava sve potrebe skladištenja, bez prekida i zastoja. Ovaj pristup je pojednostavio upravljanje globalnim politikama, eliminišući glavobolje upravljanja višestrukim sistemima.

Uvek unapređivanje, uvek inovacije!

Pure Storage ostaje na čelu istraživanja i razvoja. Dok su drugi vendori rešenja za skladištenje podataka smanjili inženjerske timove radi uštede troškova, Pure Storage je nastavio da pomera granice inovacija. Samo ove godine, objavili su nekoliko revolucionarnih noviteta:

  • Prvo rešenje za skladištenje podataka optimizovano za veštačku inteligenciju kao uslugu: Evergreen//One™ za AI obezbeđuje resurse za skladištenje podataka koji garantuju optimalne performanse za GPU-ove, što omogućava podršku za treniranje, izvršavanje (inferencu) i složena računarska opterećenja servera (HPC). Ovakav pristup na nivou usluge (SLA) uklanja potrebu za nepotrebnom nabavkom opreme ili komplikovanim planiranjem unapred.
     
  • Prva automatizacija podataka pri skladištenju: Pure Fusion™ integriše i optimizuje skladišne resurse za strukturirane i nestrukturirane podatke, kako u lokalnim (on-premises) okruženjima, tako i u oblaku. Kao deo operativnog sistema Purity, Pure Fusion će uskoro biti dostupan na celokupnoj Pure Storage platformi
     
  • Prvi generativni AI kopilot: Ovaj alat koristi prirodni jezik za lakše upravljanje Storage funkcijama i za zaštitu podataka. Pomaže administratorima da rešavaju probleme kako sa performansama, prostorom i administracijom tako i sigurnošću, oslanjajući se na prethodna iskustva korisnika.
     
  • Intelligence-driven Security Assessment tehnologija: Omogućava detaljan uvid u sigurnosne rizike celog sistema za skladištenje podataka, pružajući korisne savete za jačanje sistema sigurnosti.
     
  • Paid Power and Rack Commitment program: U okviru svog Evergreen® programa, kompanija nudi jedinstveno rešenje gde preuzima troškove potrošnje struje i smeštanja opreme u rack-u umesto korisnika. Time pružajući pravi cloud doživljaj na lokalnom nivou, uz najefikasniju skladišnu tehnologiju na tržištu.

Ovo su samo neki od razloga zašto je Pure Storage ponovo prepoznat kao lider.
Pozivamo vas da preuzmete kompletan Gartner® Magic Quadrant™ izveštaj kako biste saznali više o evaluaciji i Pure Storage platformi.

ASBIS je ovlašćeni distributer Pure Storage  proizvoda i rešenja za Republiku Srbiju.
Za ponudu i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ili pozovite +381693107744

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.