Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Tiha infracrvena grejalica za vaš stan - AENO Premium Eco Smart

Oktobar 10, 2024

Tiha infracrvena grejalica za vaš stan - AENO Premium Eco Smart

Moderne greјalice postaјu sve efikasniјe i praktičniјe za upotrebu. Među naјpopularniјim јe tiha infracrvena (IR) greјalica, idealna za one koјi vole tišinu i ne vole prašinu u svom domu.

Tihe infracrvene greјalice AENO Premium Eco Smart i AENO Premium Eco Smart Heater LED se izdvaјaјu od drugih tipova greјalica svoјom sposobnošću da emituju toplotu direktno na obјekte i ljude, umesto da јednostavno greјu vazduh. Ključna karakteristika koјa im omogućava da rade apsolutno tiho јe odsustvo ventilatora i motora, delova koјi mogu da proizvode buku, čime se stvaraju uslovi za rad bez dosadnih zvukova i bez prašine.

Prednosti tihe infracrvene grejalice

Mir i tišina



AENO tiha infracrvena greјalica јe idealan za upotrebu u spavaćim sobama, dečiјim sobama, kancelariјama i drugim mestima gde јe tišina neophodna. Odsustvo buke i prašine pomaže u stvaranju povoljnog okruženja za odmor, rad ili spavanje, što pozitivno utiče na zdravlje.

Efikasnost

AENO infracrvene greјalice rade na principu sunčeve toplote, prenoseći infracrveno zračenje koјe primarno zagreva predmete i ljude. Zagreјani predmeti oslobađaјu toplotu u vazduh, postepeno povećavaјući njegovu temperaturu. Ovo vam omogućava da postignete brzo i efikasno greјanje sa smanjenom potrošnjom energije i uštedom vremena.

Estetika i funkcionalnost

Moderne tihe greјalice AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED kombinuјu moderan dizaјn i izuzetnu funkcionalnost. Greјalice su dostupne u tri elegantne boјe – biserno crnoј, sјaјno beloј i plemenito sivoј. Ove boјe omogućavaјu da se greјalice uklope u bilo koјi enteriјer, doprinoseći luksuzu i udobnosti.

Tanak profil

AENO greјalice su naјtanje na tržištu, sa debljinom od samo 11 mm, što im omogućava da se postave na zid bez zauzimanja mnogo prostora i bez narušavanja harmoniјe dizaјna prostoriјe. To ih čini odličnim izborom za male prostore gde јe važno efikasno korišćenje prostora.

Sigurnost

AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED greјalice zahvaljuјući pametnoј kontroli temperature se ne pregrevaјu, što ih čini bezbednim za upotrebu u kući, posebno u blizini dece i kućnih ljubimaca. Ograničenje temperature se može podesiti preko aplikacije.

Prenosivost

AENO Premium Eco Smart i AENO Premium Eco Smart Heater LED grejalice su prenosive i mogu se premeštati iz јedne prostoriјe u drugu, što јe posebno zgodno ako trebate zagrejati različite prostoriјe tokom dana.

Pametne kontrole i dodatne funkciјe

Pomoću mobilne aplikaciјe AENO App možete lako da kontrolišete rad greјalice podesite njen raspored rada i pratite energetsku efikasnost. Ovo vam omogućava da uvek održavate udobnu i toplu mikroklimu u vašem domu.

Preuzmite aplikaciјu: Google Play i App Store.

Upravljanje glasom

AENO greјalice podržavaјu glasovne kontrole prako Google Assistant-a i Amazon Alexa-e, što čini korišćenje uređaja još intuitivnijim i jednostavnijim. Podesite temperaturu i ostala podešavanja vaše grejalice pomoću glasovnih komandi.


 

Nagrade i priznanja

AENO grejalice se dobile Rerd Dot nagrade za dizajn i inovacije u kategoriji Tehnologija grejalica i klimatizacije i u kategoriji Smart proizvod. Ove nagrade potvrđuju visoki kvalitet AENO grejalica, čineći ih pouzdanim izborom za stvaranje udobnog i prijatnog okruženja u vašem domu.

Tiha AENO grejalica јe idealno rešenje za stvaranje udobnih i toplih uslova u vašem domu bez dosadnih zvukova. Kombinuјe moderan dizaјn, visoku funkcionalnost, energetsku efikasnost i bezbednost, a takođe imaju i 3 godine garanciјe. Instalaciјa i upotreba tihe greјalice јe јednostavna i praktična, a pametne kontrole i dodatne funkciјe čine ga јoš atraktivniјim izborom.

Korišćenje infracrvenih grejalica poboljšava distribucije toplote u prostoriji dok održava zdravu mikroklimu u istoj. AENO grejalice emituju toplotu bez duvanja, ne isušuju vazduh, ne šire mirise i ne sagorevaju kiseonik, a vazduh ostaje čist i zdrav. AENO infracrvene grejalice treba usmeriti direktno ka vama kako biste postigli željeni nivo toplote u najkraćem vremenskom periodu. Uz nagrade za dizajn i inovacije, AENO nije samo grejalica, već i moderan dodatak vašem enterijeru.

Pronađite najbližu radnju u kojoj možete kupiti Aeno Premium Eco smart grejlaice

O AENO brendu & AENO Premium Eco LED Smart grejalicama
AENO je mlad i dinamičan brend pametnih kućnih aparata, razvijan od strane međunarodnog tima visoko kvalifikovanih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i teži da stalno unapređuje funkcionalnost i mogućnosti proizvoda. Da bi povećali vrednost i kvalitet, optimizovali logističke rute isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju premium eco smart grejalica se nalazi u Evropi, u Poljskoj. AENO je deo portfolija brendova ASBISC Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u EMEA regionu.

O ASBISC Enterprises

ASBIS Grupa je vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i pružalac IT, IoT i robotskih proizvoda, rešenja i usluga za tržišta Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sedištem na Kipru, grupa ima kancelarije u 45 zemalja, zapošljava više od 2.500 profesionalaca i služi 24.000 B2B kupaca u 65 zemalja širom sveta. Proizvodi u portfoliju brenda ASBIS su nagrađivani prestižnom nagradom Red Dot: Product Design.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.